Huligani

Čak 280 uhićenih za vrijeme utakmice Belgije i Njemačke

Huligani Austrija
Reuters
04.09.2010.
u 15:42

Čak 280 nasilnih navijača privedeno je u Bruxellesu za vrijeme kvalifikacijske utakmice za odlazak na Euro 2012. između Belgije i Njemačke.

– Policija nije imala milosti prema njima, mogli su biti malo blaži – izjavio je Wolfgang Niersbach, glavni tajnik Njemačkog nogometnog saveza.

Između 500 i 700 nasilnih navijača policija je presrela pred stadionom. U rubnim dijelovima grada zabilježeno je nekoliko tučnjava huligana s tijelima javnog reda i mira.

Čak 280 nasilnih navijača privedeno je u Bruxellesu za vrijeme kvalifikacijske utakmice za odlazak na Euro 2012. između Belgije i Njemačke.

Komentara 8

AU
aurora08
19:13 04.09.2010.

pas mater od kud ova slika, kad su svabe igrale u standardnom bjelom dresu a belgijanci u svom crvenom, kaj je to za sliku-mi smo hrvati kod nas moze i po komunisticki

OB
-obrisani-
23:22 04.09.2010.

*..................ale te svabe (NJemacka ).... kad ces nauciti serbo da su njemci,a ne svabe... I koja boja nije vazno,uglavnom su se us.............li jucer u Belgiji...Prijatelji mi Njemci pratili deset minuta i presli na druge tekme ...Mucenje Njemacke nisu mogli gledati..... Mora da je doping kontrola bila stroza nego u JAR-u... Nes ti njemca ,kad nije pun do daske ,nezan ni nogomet da igra..hahaha

Avatar cluesblues
cluesblues
17:02 05.09.2010.

\"...mogli su biti malo blaži – izjavio je Wolfgang Niersbach\"...da su to bili nasi navijaci, trazili bi za njih smrtnu kaznu i dozivotnu suspenziju hrvatske....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije