Engleska

Capello za SP zove drugoligaškog nogometaša

Fabio Capello
Reuters
28.03.2010.
u 16:36

Engleski izbornik Fabio Capello spreman je, po navodima nedjeljnog News of the Worlda, pozvati na Svjetsko prvenstvo drugoligaškog nogometaša.

U pitanju je Andy Carroll, sa četrnaest pogodaka prvi strijelac vodećeg Newcastlea, te peti strijelac druge engleske lige. Taj 21-godišnjak je u posljednje vrijeme bio i česta opcija za mladu englesku reprezentaciju do 21 godine, a Capello je prativši i Newcastle tijekom svog izborničkog mandata ostao impresioniran njegovim mogućnostima.

Nagnala su Capella na razmišljanja u takvom smjeru i teža ozljeda Jermainea Defoea, te loše predstave u drugom dijelu sezone Emilea Heskeyja.

Spomenimo samo da je rekorder po pitanju slabosti lige i nastupa na SP Talijan Angelo di Livio. Nastupao je na Svjetskom prvenstvu 2002. godine u Japanu i Južnoj Koreji dok je nosio dres, tada, četveroligaša Fiorentine.

Komentara 3

OB
-obrisani-
21:25 28.03.2010.

Fabio je očito zaboravio da na World Cupu neče igrati protiv kockastih pa da njegovi uture 4 ili 5 komada a onda može uvježbavati mlade igrače iz 2 lige...

OB
-obrisani-
21:54 28.03.2010.

Bas tako. Za Sloveniju bih mu bili dovoljni i igraci iz pete engleske lige...

CU
cupus
02:23 29.03.2010.

pa koliki smo trebali bi nas pobjddjivati njihovi yteceligasi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije