Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Cardiff nokautirao Manchester City, Spursi pobijedili Swansea

'Manchester City's Edin Dzeko reacts during the Champions League Group D soccer match against Real Madrid at The Etihad Stadium in Manchester, northern England, November 21, 2012.    REUTERS/Darren S
Reuters/Pixsell
25.08.2013.
u 18:57

Iako je City poveo u 52. minuti prekrasnim pogotkom Džeke, Cardiff je slavio 3:2

Nakon što je u prvom kolu pobijedio Newcastle 4:0, Manchester City doživio je prvi udarac u novoj sezoni. U gostima kod Cardiffa doživio je neugodan poraz. Iako je City poveo u 52. minuti prekrasnim pogotkom Džeke, Cardiff je slavio 3:2.

Nakon vodstva Manchestera uslijedio je pravi preokret. Gunnarsson je u 60. zabio za 1:1, a tada je na scenu stupio Fraizer Campbell koji je zabio dva pogotka. U sudačkoj nadoknadi Negredo je zabio utješan pogodak i postavio konačan rezultat.

Tottenham je na identičan način kao i u prvom kolu stigao do pobjede. Slavio je protiv Swansea 1:0, a jedini pogodak zabio je Soldado iz jedanaesterca.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije