A sad adio

Ancelotti: Ne znam hoću li ostati u Realu. Carragher i Henry: Nećeš!

Modrić, Ancelotti
Foto: UESyndication/PIXSELL
14.05.2015.
u 08:29

– To je Real, ako jedne godine ne osvojiš trofej, moraš otići. Ancelotti je odličan trener i čovjek, voljeli bismo ga opet vidjeti u Premiershipu

Real i Juventus odigrali su sinoć 1:1 pa se talijanska momčad, zahvaljujući rezultatu iz prve utakmice, plasirala u finale Lige prvaka. Madridska momčad tako je izgubila šansu da postane prvi osvajač Lige prvaka koji je obranio svoj naslov. Zbog toga se sve glasnije priča kako će Carlo Ancelotti dobiti otkaz, jer nakon ispadanja u kupu i najvjerojatnije izgubljenog prvenstva, ispadanje od Juventusa nije dobro sjelo navijačima, a i upravi koja je poznata po tome da lako mijenja trenere.

– Sezona traje još 15 dana i imamo na rasporedu dvije utakmice. Nakon toga obavit ću razgovor s upravom. Ne znam hoću li i sljedeće sezone voditi Real, nema smisla sada o tome razgovarati – rekao je Ancelotti nakon utakmice.

A Thierry Henry i Jamie Carragher, bivši nogometaši koji sada rade kao stručni komentatori za Sky Sports smatraju da će Talijan otići iz Reala.

– Mislim da neće biti trener sljedeće sezone, a on to zna bolje od svih nas. Samo ga je Ramosov pogodak glavom u prošlosezonskom finalu Lige prvaka ostavio na klupi i ove sezone. Ne bih se začudio da dobije otkaz za nekoliko dana. To je normalno za Real. Već smo vidjeli otkaze ljudima koji ne osvoje Ligu prvaka – rekao je Carragher, a Henry dodao:

– To je Real, ako jedne godine ne osvojiš trofej, moraš otići. Ancelotti je odličan trener i čovjek, voljeli bismo ga opet vidjeti u Premiershipu.

>>Juventus uništio Realovu sezonu i izborio finale nakon dugih 12 godina!

>>Ancelotti večeras vodi posljednju utakmicu sezone? Suspendiran je do kraja prvenstva

Komentara 11

ZG
zg223
09:11 14.05.2015.

'vjerojatno je izgubljeno i prvenstvo'.a ne nije,za ocekivati je da ce real dobiti a barca kiksati u dve tekme?pfff

LU
lukateli1
10:00 14.05.2015.

veliki sportas Ronaldo nakon poraza odmah pobjeze sa terena ne cestitavsi pobjednicima! Bravo maneken!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
10:40 14.05.2015.

Pa već se dugo zna da je novi trener Reala Zinedin Zidan !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije