Za povijest

Cassano zabio 2000. gol za Milan otkad je predsjednik Berlusconi

Luca Antonini
AFP
29.09.2011.
u 10:32

U 2. kolu Lige prvaka Milan je na domaćem terenu pobijedio Plzen 2:0. Drugi pogodak za crveno-crne zabio je Antonio Cassano koji je bio ukupno 2000. Milanov gol otkad je predsjednik Silvio Berlusconi

Talijanski premijer Silvio Berlusconi postao je Milanov predsjednik 1986. godine, a od tada je klub sa San Sira osvojio 28 trofeja. Milan je osam puta osvajao talijansko prvenstvo, šest puta talijanski superkup, jednom kup, šest puta europski superkup, jednom Svjetsko klupsko prvenstvo i Interkontinentalni kup te pet puta naslov pobjednika Lige prvaka ili Europskog kupa prvaka.

A Milanov branič Luca Antonini je otkrio jednu zanimljivost koja se dogodila na poluvremenu utakmice. Naime, Antonini se našao u odličnoj prigodi za pogodak u prvom poluvremenu, ali je sudac prekinuo akciju zviždaljkom dao znak da je riječ o zaleđu.

– Na kraju poluvremena prišao mi je sudac Florian Meyer kako bi mi se ispričao zbog sviranja nepostojećeg zaleđa – otkrio je Antonini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije