Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER-BOMBA

Čeka se objava koja će zapaliti euforiju u Splitu, Talijan je poručio: 'Sve je spremno...'

Split: Navija?i na tribinama prate susret Hajduka i Dinama
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
28.06.2024.
u 16:45

Džeko je na raspolaganju Hajduku koji sada radi na dogovoru s Fenerbahčeom. Spreman je ugovor do 2026. godine - napisao je talijanski novinar

Objave talijanskog novinara Nicola Schire često se tiču hrvatskih nogometaša ili naših klubova kada je u pitanju dovođenje nekog od igrača izvana. Ono što Schira objavi na Twitteru (ili X-u, kako vam drago), gotovo u pravilu se ostvari. Talijan je točan i precizan, mahom onda kad se radi o transferima u Italiju ili iz nje, ali stopa pogodaka u predviđanjima ili kod sklapanja poslova vrlo velika.

Taj isti Schira objavio je da je Hajduk još korak bliže dovođenju Edina Džeke. Naime, 38-godišnja legenda BiH ima još godinu dana ugovora s Fenerbahčeom, ali po svemu sudeći taj će klub napustiti vrlo brzo. Na njega ne računa novi trener istanbulskog velikana Jose Mourinho.

Split: Navija?i na tribinama prate susret Hajduka i Dinama
1/5

Džeko je velika želja nove uprave Hajduka, a posebno na njemu inzistiraju Nikola Kalinić, sportski direktor i Gennaro Gattuso, trener splitskog kluba. Njih dvojica čine sve da bi Džeku doveli u Hajduk, a nedvojbeno je da će svojom kvalitetom on itekako pomoći Splićanima.

- Džeko je na raspolaganju Hajduku koji sada radi na dogovoru s Fenerbahčeom. Spreman je ugovor do 2026. godine - napisao je Schira.

Podsjetimo, Džeko je prošle sezone zabio 25 pogodaka i dodao 10 asistencija u dresu Fenerbahčea, ali taj klub nije uspio osvojiti titulu turskog prvaka. Ako je suditi po Schirinoj objavi, pitanje njegova prelaska u Hajduk moglo bi se riješiti već u nekoliko idućih sati. Nema dvojbe, Džekinim dolaskom zapalila bi se nova vatra euforije među Hajdukovim navijačkim pukom, koji već 20 godina čeka na novu titulu prvaka Hrvatske.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar barba_arba
barba_arba
22:01 28.06.2024.

Najveći dobitak za hnl je odlazak Bruna Klaunovića-Penalkovića

CI
Cigred
20:52 28.06.2024.

I ove godine su prvaci već srpnju i to su do listopada/studenoga a ond šutnja do slijedećeg lipnja. Možda bi bilo nešto bolje da stave Gatusa cepa.

AN
Antonio1952
19:04 28.06.2024.

Tko ceka taj doceka, samo se nezna kada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije