Veseli izbornik

Cico: Imam ponudu s Otoka

'14.10.2010. Maksimir, Zagreb -Zlatko Cico Kranjcar, izbornik reprezentacije Crne Gore. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
05.06.2011.
u 20:01

Izbornikova noć u Podgorici, nakon remija Crne Gore s Bugarima (1:1), bila je duga, preduga, pa je Zlatko Kranjčar u nedjelju neočekivano otkazao press konferenciju zakazanu za 12 sati.

Cico, na iznenađenje novinara, iz sobe 301 nije izašao do podneva, pa mu je propao i intervju na nacionalnu televizijsku kuću, na kojemu ga je u dogovorenom terminu u 11.30 čekao Milorad Đurković. Obrazloženje otkaza “presice”: privatni problemi.

Eto, i to je Cico: nacionalni junak, omiljeni selektor u Crnoj Gori, ali i nepopravljivi veseljak. Pio se chardonnay barique, a s izbornikom je “zaglavio” Dragan Kanatlaroski, bivši igrač Vardara i Zvezde, koji je Cici pomogao u pripremi utakmice s Bugarima.

Na žalost, čini se da ove Cicine navike sve više iritiraju predsjednika Saveza Dejana Savićevića i doznajemo da njihova suradnja lagano ide prema završnici. Dobro upućeni Đurković kaže da će Dejo Cici ponuditi novi ugovor samo osvoji li u Ukrajini s Crnogorcima – europski naslov. Zato Savićević i izbjegava razgovor s Cicom o produljenju pozivajući se na to da ugovor traje do kraja ovog ciklusa.

Kad smo ga pitali želi li Cicu na klupi i u kvalifikacijama za SP, Savićević je uzvratio:

– A kad je to, sljedeće godine? Pa zašto bih ja onda sada o tome razmišljao!

A Kranjčaru to savršeno odgovara. Iako je u Crnoj Gori zaista popularan, iako je napravio sjajan posao, on već dulje vrijeme gradi izlaznu strategiju.

– Da, imam ponudu iz Engleske! I ja sam sad na štihu – govorio je opušteno Kranjčar oko 1 ujutro.

>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u ponedjeljak!<<

Komentara 19

OB
-obrisani-
20:08 05.06.2011.

;-)).... Chardonnay i ko kaze da se Cico ne razumje u dobru kapljicu ..

DI
dinamoman
21:34 05.06.2011.

Cico, alkohol ti je spržio mozak, kakav otok , to su fore za malu djecu da su te htjeli već bi te od kad uzeli nabacivaš se na Bilićevo mjesto, ne valja on ali bogme ne valjaš ni ti. Još pamtimo onu sramotnu igru iz Njemačke 2006, jedna pišljiva Australija nas je stjerala u kut radi tvoga pijanstva. Najprije kod doktora Željka Marinića u Jankomir pa onda na otok!

SA
SI aka SI
10:12 06.06.2011.

šta sam ja Bogu zgriješio da me admin obrisao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije