ORGANIZATORI MITINGA U SPLITU

"Čini se da Friedrich izbjegava Blanku"

Blanka Vlašić
AFP
15.02.2010.
u 12:14

- Čini mi se da Nijemica Arianne Friedrich bježi od naše Blanke. Na sve smo je načine pokušali dovesti, ja sam osobno razgovarao, čak smo pokušali diplomatskim kanalima, sve su joj opcije bile otvorene, no do danas nismo dobili nikakav odgovor - kazao je Ivan Veštić, prvi čovjek splitskoga skakačkog mitinga koji će se u nedjelju održati po četvrti put.

Blankin trener Bojan Marinović također je sudjelovao u "operaciji" dovođenja Friedrich na splitski miting.

- Razgovarali smo na mitinzima, no svaki put bismo dobili odgovor: "Vidjet ćemo". I meni se također čini, iako ne mogu biti sto posto siguran, da Arianne izbjegava Blanku - objasnio je Marinović.

Dodao je kako vjeruje da će Blanka u sjajnoj formi dočekati miting, a više od skakačkog rekorda organizatore zanima onaj u gledanosti. Očekuju da će i u nedjelju arena Spaladium biti sasvim puna.

Miting je dobio supokrovitelja Meggle te srebrnog sponzora tvrtku Profil.

Komentara 2

CR
crocro
13:02 15.02.2010.

Pa kako ne bi izbjegalava, kada Blanka sve melje pred sobom. A samljeti će i svjetski rekord. Vidjet ćete da je to samo pitanje dana a ne mjeseci. I kada joj tako ide iz mitinga u miting, da izlazi kao pobjednica, da sam i ja skakač, bilo bi me sram sudjelovati na mitingu na kojem unaprijed znam da će me skokom poniziti. Zato Blanka, tvoje je vrijeme došlo, opali taj svjetski rekord i upali žaruljice onima koji ne vide da si ti svjetska kraljica atletike, bez premca, a ne da te uvijek s nekim guraju u isti koš. Ti si klasa sama za sebe. Hajde Blanka, nastavi niz, sada je na redu svjetski rekord. Nacija to očekuje. Ti si zaslužila najviša Hrvatska odličja. Možda ti koje i ostane, ako ih Mesić sve ne podijeli onima koji to hoće. Naprijed Blanka, nado naša. Ponosu Hrvatske.

OZ
ozujsko
13:09 15.02.2010.

A s kakvim se sportom bavi Blanka????nepoznata je ona sportasica,dok svabice nece da \"rade\" s njom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije