SJAJAN ANGAŽMAN

Igor Štimac preuzima jedan od najslavnijih iranskih klubova?

Igor Štimac
Foto: Screenshot
13.06.2015.
u 18:47

'To je, uz Perespolis, najveći iranski klub. Njihov rivalitet je poput onog Dinama i Hajduka.'

Još jedan naš stručnjak na pragu je unosnog inozemnog angažmana, iranski mediji raspisali su se kako je Igor Štimac vrlo blizu preuzimanja klupe Esteghlala iz Teherana. Riječ je o jednom od najslavnijih iranskih klubova.

U narednih nekoliko dana znat će se da li Štimac preuzima Esteghlal, ali moglo bi biti veselo sljedeće sezone u prvenstvu Irana. Naime, trener Perespolisa je Branko Ivanković, najveći iranski derbi kojeg s tribina prati preko 70 tisuća ljudi mogao biti imati hrvatski predznak.

- To je, uz Perespolis, najveći iranski klub. Njihov rivalitet je veliki, kao kod nas između Hajduka i Dinama. Esteghlal bi sa Štimcem napokon dobio trenera koji bi im donio primat u prvenstvu. Napravit ću sve što treba da Igor ode tamo, oni ga moraju uzeti, on je jedan od najboljih hrvatskih trenera - rekao je Ćiro Blažević koji uživa veliki ugled u Iranu.

>> Branko Ivanković vraća se u Iran i preuzima najtrofejniji klub

Komentara 7

DH
dalibor.hren
08:28 14.06.2015.

Dokazao se u Zadru i Iranci nisu mogli odoljeti. Trebao bi potpisati doživotni ugovor...

EY
Eyesburn
00:44 14.06.2015.

Klub će se uskoro sa sjetom sjećati dana slave!!!

IS
istri
00:26 14.06.2015.

MI uvjek najslavnije. nogometasi su nam svi na vrhu svjetskog nogometa (tako mi ih vidimo) pa jednu raspolovljenu i jonako ne jaku italiju nismo bili sposobni pobjediti. kod nas kazu: covik spustise na zemlju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije