ASOBAL LIGA

Ciudad Real obranio naslov, devet golova Buntića

Denis Buntić
Igor Kralj/PIXSELL
05.05.2010.
u 23:12

Rukometaši Ciudad Reala obranili su naslov španjolskih prvaka. U derbiju 28. kola Asobal lige svladali su Valladolid s 23:19 i dva kola prije kraja imaju nedostižnih pet bodova više od Barcelone.

Nekadašnjeg kapetana hrvatske reprezentacije Petra Metličića nije bilo u sastavu europskog prvaka u večerašnjoj utakmici.

Denis Buntić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu u dresu Ademar Leona. Zabio je devet golova u gostujućoj pobjedi protiv Aragona (35:23). Njegov suigrač Damir Bičanić nije u srijedu bio napadački raspoložen, postigao je samo jedan pogodak za četvrtoplasiranu momčad lige.

Barcelona je s 32:25 slavila u gostima kod Torrevieje za koju je Ivan Vukas postigao tri zgoditka. La Rioja je, pak, s 28:25 bila bolja od San Antonija u čijem se sastavu Davor Dominiković nije upisivao u strijelce.

Asobal liga, 28. kolo:

Ciudad Real – Valladolid 23:19

Torrevieja – Barcelona 25:32

Naturhouse La Rioja – Reyno Navarra 28:25

Aragon – Ademar Leon 23:35

Cangas – Antequera 24:26

Toledo – Cuenca 32:32

Redoslijed: 1. Ciudad Real 56, 2. Barcelona 51, 3. Valladolid 42, 4. Ademar Leon 36...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije