Trener PSV-a

Cocu uoči Dinama: Nemamo sreće, ali prebrodit ćemo krizu

PSV, Cocu (1)
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
07.11.2013.
u 09:41

- Pobjeda bi nam vratila samopoudanje i napravili bismo veliki korak prema prolasku skupine

Trener PSV-a Phillip Cocu uoči utakmica Europske lige protiv Dinama požalio se novinarima da njegova momčad u posljednje vrijeme nema sreće. Već mjesec dana ne znaju za pobjedu, a nada se da će upravo protiv Dinamo početi pobjednički niz.

- Moramo dati sve od sebe večeras. Pobjeda bi nam vratila samopoudanje i napravili bismo veliki korak prema prolasku skupine. U posljednje vrijeme nemamo sreće, ona nije na našoj strani. Stvaramo dosta prilika, ali ne možemo zabiti gol. Svaka sljedeća utakmica mogla bi biti prekretnica - rekao je Cocu te dodao:

- Utakmica protiv Dinama bit će zanimljiva, a odlučit će detalji. Igrači su dobro raspoloženi, spremni su uložiti dodatan napor kako bismo prebrodili krizu.

Jetro Willems, lijevi bek, uvjeren je da se PSV može nositi s Dinamom.

- Imamo samopouzdanja, možemo do pobjede. Nadam se da će nam publika dati podršku, a mi ćemo im uzvratiti dobrom igrom, a nadam se i pobjedom. Imamo dobru priliku prezimiti u Europi - rekao je Willems.

>>Dinamovci složni: PSV nas se nije dojmio, možemo pobijediti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije