STIŽE I MATERAZZI?

Coentrao ide za Mourinhom: Nikad se nisam osjećao željenim u Realu

'Head Coach Jose Mourinho (L) and Fabio Coentrao of Real Madrid attend a press conference in Moscow on February 20, 2012, prior their round of 16, first leg UEFA Champions League match against CSKA Mo
Reuters/Pixsell
24.05.2013.
u 12:48

Osim Coentraa, s Mourinhom bi ponovno htio surađivati i Materazzi kojemu bi ostvarenje sna bilo postati njegovim pomoćnim trenerom u Chelseaju

Osim kondicijskog trenera i fizioterapeuta, Jose Mourinho mogao bi sa sobom u Chelsea povesti i Fabija Coentra. Njegov zemljak, kojeg je do prije par dana trenirao u Realu, požalio se portugalskim medijima kako se u kraljevskom klubu nikad nije osjećao dobrodošlim.

- Od prvog dana se osjećam nepoželjnim u klubu. Danas se čini kao da svi žele da odem. Ne znam što sam napravio krivo - požalio se 25-godišnji branič i dodao:

- Moramo pronaći rješenje koje će biti dobro i za klub i za mene, tako da niko ne bude na gubitku. Ako budem napuštao Real, nikome neću zatvoriti vrata - dodao je Coentrao.

I nije jedini koji bi dao sve da ponovno surađuje s \"Posebnim\". Umirovljeni talijanski nogometaš Marco Materazzi bio je u Interu 2010. kada ga je trenirao Mourinho s kojim je i danas u kontaktu. Ovih dana bio je na meti medija uoči finala Lige prvaka s obzirom da ju je relativno nedavno (2009./2010.) osvojio s nerazzurima. Upitan je među ostalim i kako bi se osjećao da opet surađuje s njim.

- To bi bilo ostvarenje najluđeg sna. Radio bih s najboljim trenerom na svijetu, \"The Special Oneom\". Što bi moglo biti bolje od toga?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije