LA TETA TERESA

Grudima prognozira pobjednike utakmica, pogledajte kako joj ide

La Teta Teresa
Foto: Youtube/Screenshot
1/5
19.06.2015.
u 11:33

Dosad ima dva pogotka iz dva pokušaja. Njene grudi "predvidjele" su pobjedu Argentine protiv Urugvaja i Paragvaja protiv Jamajke.

Televizijske voditeljice u Venezueli uistinu izvlače najviše što mogu iz Copa Americe i domaćeg nogometa pa nakon što su se skidale i provocirale gledatelje, eto na repertoaru nečeg novog i originalnog. Prognoziranje rezultata grudima.

Navikli smo u posljednjih desetak godina na razne životinje koje "prognoziraju" rezultate, ali La Teta Teresa odlučila se na korak dalje i prepustila svojim grudima da "odrede" pobjednika utakmice.

A pravila su jednostavna, postavi zastave na njih i kad ih protrese, koja ostane pobjeđuje. Ukoliko padnu obje zastavice, ili se zadrže na grudima, rezultat će biti izjednačen.

Dosad ima dva pogotka iz dva pokušaja. Njene grudi "predvidjele" su pobjedu Argentine protiv Urugvaja i Paragvaja protiv Jamajke. I ne samo to, svi su zaboravili na hobotnicu Paula i razne kornjače, slonove, svinje i dupine...

Šteta je samo, posebno za muški dio publike, to što Venezuela konstantno "izbjegava" kvalificirati se na Svjetsko nogometno prvenstvo, gdje bi ulozi bili veći, a i cijeli svijet bi gledao što se događa. Tko zna što bi tad pripremili u Venezueli.

>> Obećale su se skinuti ako Venezuela pobijedi i to su ispunile!

>> Evo zbog čega muškarci diljem svijeta drže fige da Venezuela prođe u drugi krug Copa Americe!

Foto: Alcatel

Komentara 1

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
17:59 19.06.2015.

baš je gadna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije