'Buš maloga doveo u Dinamo?'

Čovjek kojeg svi zovu zbog Gvardiola: 'U Zagrebu su ga odbili. Prijelomni trenutak dogodio se 'na grabi', igrao je napadača..'

04.12.2022.
u 07:00

- Tresem se zbog Gvardiola! Njemu je svejedno, Brazil ili Trnje. Sve je krenulo kad je zabio Dinamu. Stalno mu govorim da mora više šutirati, ući će neka. Još da zabija, vrijednost bi mu se mjerila u milijardama eura – kaže Kalapač

Komentara 4

BE
Berri
08:22 04.12.2022.

Ne zovu samo Kalapača, prijateljice su u vezi Gvardiola zvale i Doris Pinčić Rogoznicu, no o tome se šuti.

PE
peronja
10:21 04.12.2022.

e moj Jankoviću, fakat klinca od osam, devet godina, rođenog zagrepčana, treba nagovarati da dođe u Dinamo. A rođeni spličani kao Moro, Baturina i drugi rađe dolaze u Zagreb i u Dinamo jer imaju uvjete i cjenjeni su daleko više nego dolje u Splitu. Treba se u Hajduku upitati zašto je to tako, a isto tako se treba upitati gdje su nestali dalmatinski klubovi Zadar i GOŠK, a Šibenik se jedva izvuko iz ponora kojeg je stvorio susjedni im klub.

PE
peronja
09:55 04.12.2022.

to nije točno. Joško se švercal u tramvaju jer voli tramvaje. Onda ga je kontrolor uhvatil i rekao mu je ak se tak voli voziti u tramvaju, najbolje je da ti mali odeš u Dinamo, Maksimir ti je najdalji od srednjaka i buš puno navozil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?