IZBACIO GLUTEN

Čovjek koji je u Splitu promijenio život Đokoviću: 'Novak nije antivakser'

Australska vlada ponovno poništila Đokovićevu vizu, prijeti mu deportacija
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA
1/5
25.01.2022.
u 11:28

- Đoković je tobože došao u Australiju širiti koronu. A tko je onda kriv za dvije neuspješne godine borbe s virusom - rekao je Četojević

Igor Četojević, čovjek koji je Novaka Đokovića savjetovao da izbaci gluten iz prehrane, komentirao je dramu koju je srpski tenisač prošao u Australiji.

- To je čista politika. Novak nije antivakser. On se zalaže za slobodu izbora i zato je opasan za ljude iz vlade. On vrlo jasno vidi širu sliku - rekao je Četojević.

Do prvog kontakta Četojevića i Đokovića došlo je za vrijeme Davis Cup susreta između Hrvatske i Srbije u Splitu 2010. godine. Četojević tvrdi da je tada vidio glavne probleme Đokovića, savjetovao mu da izbaci gluten i ovaj je zablistao na terenu. Uslijedila je nestvarna sezona i put na vrh svijeta.

- Đoković je tobože došao u Australiju širiti koronu. A tko je onda kriv za dvije neuspješne godine borbe s virusom - rekao je Četojević pa rekao zašto se Novak nije cijepio.

- Đoković zna da postoji mogućnost da našteti svom zdravlju i da bi mu karijera bila u opasnosti da se cijepi. Sve više cijepljenih ljudi ima probleme, viđam ih redovito - rekao je Četojević pa zaključio:

- Novak se zalaže za slobodu izbora.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 2

ED
edvardl
18:25 27.01.2022.

DOSTA VIŠE SRBADIJE I OVOG Č.T.I.KA!

SN
Srbe na vrbe
16:24 25.01.2022.

Vlasnik farmaceutske tvrtke u spanjolskoj koja radi na lijeku protiv covid19.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije