NAŠI SUPARNICI

CR7 ispituje Eto’a i društvo za Modrića

Samuel Eto'o
APF/Pixsell
05.03.2014.
u 13:00

Večeras Brazil igra u JAR-u, Kamerun u Portugalu, a Meksiko s Nigerijom u SAD-u

Niku Kovača će kad se vrati iz Švicarske dočekati tri DVD-a, na njima će pisati JAR – Brazil, Portugal – Kamerun i Meksiko – Nigerija. Bit će to materijal iz kojeg će učiti za trenerski ispit karijere. Večeras reprezentacija JAR-a simbolički u Johannesburgu predaje domaćinstvo SP-a Brazilu.

– JAR nam je važan test, jer SP organiziramo kako bismo postali prvaci! Već smo sad spremni – kaže Scolari, od kojeg se očekuje da će iskušati formaciju bez klasičnog napadača, jer je s Neymarom, Fredom, Oscarom i Hulkom nije pronašao.

Mora odlučiti hoće li na vrata Júlio César (Toronto) ili Jefferson (Botafogo), te je li Fernandinho (Man. City) rješenje za vezu. Pitanje je hoće li priliku dobiti i Mandžukićev suigrač iz Bayerna Rafinha koji je samo jednom nastupio za Brazil iako godinama igra u najboljim europskim klubovima. Upitna je i formacija, hoće li Brazil igrati u 4-2-3-1 sustavu ili će iskušati formaciju 4-1-4-1.

Foto: Reuters/PIXSELL

Izbornik Niko Kovač iz te utakmice dobit će mnoge odgovore, ali sa snimke, jer nitko od skauta nije otišao u JAR. Mario Cvitanović će u Leiriji (21.45) gledati utakmicu između suparnika kockastih na SP-u Kameruna i Portugala, koji je imao Eusebija i Luísa Figa ali nikad nije došao do titule. Čvrst test, a vjeruje se da će Ronaldo otkriti Modriću kako igrati protiv Eto’a i društva. U Atlanti (SAD) od 2.30 igraju Meksiko i Nigerija, a prodano je 60 tisuća ulaznica!

Komentara 1

DA
damirtankovic
21:34 05.03.2014.

Je, Cristinka bu sigurno Lukici sve ispripovedal, samo na njega misli, haha! A po naslovu bi čovek zaključil da je Cristinka policijski inspektor, haha! Kaj sve nemreš pročitati od rlih "novinarčeka" ahahaha!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije