NASTRADALI MU LIGAMENTI

Crne slutnje se obistinile: Dinamovo pojačanje teško ozlijeđeno, neće ga biti više mjeseci

Susret Dinama i Sparte Prag u play-offu UEFA Europske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
28.08.2023.
u 15:55

"Današnjim pregledom, nažalost, ustanovljeno je da je Luki stradao prednji križni ligament te da će izbivati s terena nekoliko mjeseci", objavio je Dinamo.

Crne slutnje navijača Dinama se se obistinile - Luka Stojković (19) teže je ozlijeđen i morat će izbivati nekoliko mjeseci s terena.

"Današnjim pregledom, nažalost, ustanovljeno je da je Luki stradao prednji križni ligament te da će izbivati s terena nekoliko mjeseci", objavio je Dinamo.

Stojković je jučer na Maksimiru trebao biti u početnom sastavu Dinama protiv Rijeke, no ozlijedio se na zagrijavanju.

Inače, ovaj mladi ofenzivac nedavno je prešao iz Lokomotive, a Dinamo ga je platio tri milijuna eura što je za hrvatske prilike velik novac.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije