NAPADAČ SPURSA

Crouch: Stvarno dobro igram tenis!

Peter Crouch
Reuters
07.01.2010.
u 20:43

U blic razgovoru mjesečnika Tottenham Hotspur (siječanjsko izdanje) je gostovao njihov 201 centimetara visoki napadač Peter Crouch.

Uz pitanja o tome što voli čitati, kakav je njegov savršeni dan i što ga najviše nasmijava, Crouch je bio upitan i za skrivene talente koje ima. Crouch je "kao iz topa" ispalio:

- Tenis! Stvarno dobro igram tenis. Dakako, najbolje mi ide servis od svih udaraca - rekao je 28-godišnji Crouch, koji ima konstituciju Ive Karlovića ili Johna Isnera, pa po tome možemo zaključiti i da je Crouchu ugodno "obavljati" baš taj udarac.

- No, tenis je sport kojeg morate stalno igrati kako biste ostali u formi, kako biste bili pri udarcu. Tijekom nogometne sezone nemam niti vremena, niti mogućnosti za takvo što, pa preferiram ljeto za igru tog sporta. I stvarno uživam. Ljeti time održavam kondiciju.

Crouch je dometnuo i sljedeće:

- Obožavam gledati Wimbledon i, jasno, svog najvećeg miljenika Rogera Federera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije