FINANCIJSKI PROBLEMI

Crvena zvezda zbog Roberta Prosinečkog završila u blokadi

Prosinečki
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/7
17.12.2016.
u 12:31

Crveno-bijeli bivšem treneru nisu plaćali stan pa sada moraju naći 37.000 eura kako bi se izvukli iz blokade, ali i kako bi se igračima i zaposlenima dalo nešto pred božićne i novogodišnje praznike.

Crvenoj zvezdi blokiran je račun zbog duga koji je nastao dok je momčad vodio Robert Prosinečki.

Crveno-bijeli bivšem treneru nisu plaćali stan pa sada moraju naći 37.000 eura kako bi se izvukli iz blokade, ali i kako bi se igračima i zaposlenima dalo nešto pred božićne i novogodišnje praznike, piše Blic.

Zvezda je vodeća momčad sebijanske lige, no u iznimno je teškoj financijskoj situaciji, a često je iznenade "kosturi iz ormara". U ožujku ove godine podmiren je dug prema Prosinečkom koji iznosio 160.000 eura. No, klub čega još sanacija milijunskih dugovanja što se rješava korak po korak.

>> Prosinečki: Ćiro sada priča kako sam najbolji trener, muči ga to

Komentara 20

SX
sudbina x
13:32 17.12.2016.

Kad vidimo gdje je završila Zvezda najmoćniji klub bivše Juge onda treba skinuti kapu Mamiću zbog toga što je od dinama stvorio klub europske klase. Gledam kako polako pakiraju Mamića u Remetinec a znam da nakon toga dinamo propada u roku dvije godine...

DU
Deleted user
12:52 17.12.2016.

Marko pa valjda je za završila u blokadi radi nesposobne uprave a ne Robija

BE
beitsche
13:09 17.12.2016.

Uzmite kompas I okrenite ga prema zapadnom civiliziranom svijetu. ..ovakve vijesti iz malog mokrog luga nas ne zanimaju. .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije