Zdravko Mamić

Da je po mome, Štimac bi bio predsjednik lijevom rukom

'20.06.2011.,Zagreb - 5. sjednica izvrsnog vijeca HNS-a. Zdravko Mamic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
12.07.2011.
u 16:29

U razgovoru za Index TV Zdravko Mamić osvrnuo se na kampanju za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza

– Da mogu ponovno birati, ne bih sudjelovao u kampanji. Bilo je zastrašujuće prljavih stvari i nogomet se neće tako lako od toga oporaviti – podsjetio je i otkrio:

– Igor je pogriješio tajming. Pitate li me bi li bio bolji predsjednik od Markovića, reći ću vam da je sigurno mlađi, efikasniji i brži u donošenju promjena. Da je bilo po mome, Igor bi bio predsjednik lijevom rukom.

Mamić je žestoko prozvao Grad Split i vlast koja članovima Hajduka želi omogućiti da biraju većinu članova Nadzornog odbora u zamjenu za mjesečnu članarinu od 100 do 200 kuna po članu.

Ključne riječi

Komentara 3

LE
Leoness
19:18 12.07.2011.

opet nešto sprema...nena****** je....

OB
-obrisani-
21:21 12.07.2011.

E moj Mamicu,da si slusao glas naroda potrudio bi se da se izbaci Markovic i Srebric i javno si trebao podrzati Bobana

BO
bomba
14:12 13.07.2011.

hahahaha dovoljno reći Mamić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije