NEVOLJE ZA HRVATSKU

Dalić na dulje vrijeme ostao bez člana udarnih 11! Vatreni u velikom problemu, tko će ga zamijeniti?

Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
17.08.2024.
u 16:38

Izbornik će svoj popis za nadolazeće rujanske utakmice u sklopu Lige nacija objaviti već ovoga ponedjeljka

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Juranović propustit će veći dio ove nogometne sezone. Objavio je to na svojim službenim stranicama Hrvatski nogometni savez, samo dva dana uoči objave popisa vatrenih za nadolazeće utakmice protiv Portugala i Poljske u Ligi nacija. 

Juranovića su i prošle sezone mučile ozljede, a tome je kumovao i njegov nešto slabiji nastup na Euru u Njemačkoj. Uoči početka ove sezone doživio je ozljedu gležnja na jednom treningu svog Uniona iz Berlina, a sada je morao na operaciju pa ga zbog svega čeka oporavak koji bi mogao potrajati nekoliko mjeseci.

Jasno je da će Juranović propustiti reprezentativno okupljanje u rujnu, a vrlo ga vjerojatno neće biti ni u listopadu, možda čak ni u studenom, dakle do samog kraja grupne faze Lige nacija. Podsjetimo, Hrvatska je u skupini s Portugalom, Poljskom i Škotskom, a prve dvije reprezentacije izborit će četvrtfinale koje će se igrati u ožujku sljedeće godine. 

Dalić sada na desnom beku ima Josipa Stanišića iz Bayerna, koji će nedvojbeno biti prvo ime za tu poziciju na jesenskim utakmicama Hrvatske. Nije do kraja razvidno tko bi mogao popuniti tu drugu poziciju za desnog braniča, ali kvalitetnih opcija Dalić baš i nema previše.  Izbornik će svoj popis objaviti već ovoga ponedjeljka.

VIDEO: Hajduk već priznao potpuni poraz? Kalinić: 'S Dinamom se nemamo što uspoređivati. Kvalitetniji su'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije