Kamp u Dohi

Dalić se nakon presice vratio u dvoranu pa iznenadio novinare: Svi su mislili da je riječ o izvanrednoj situaciji

KATAR 2022 - Konferencija za medije Hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
14.12.2022.
u 17:09

Zahvalio se novinarima na korektnom praćenju i te se ispričao ukoliko je u nekom trenutku neprilično reagirao. Uz to, pozvao je novinare na opuštajuću večeru po povratku u Zagreb.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić nakon jučerašnjeg poraza u polufinalu protiv Argentine (0:3) danas je održao posljednju konferenciju za medije u kampu u Dohi. A nakon konferencije dogodila se zanimljiva situacija.

Nekih desetak minuta nakon svršetka Dalić se vratio u dvoranu te su mnogi novinari pomislili kako je riječ o nekoj izvanrednoj situaciji. Međutim, izbornik je odmah objasio o čemu je riječ.

 

Zahvalio se novinarima na korektnom praćenju i te se ispričao ukoliko je u nekom trenutku neprilično reagirao. Uz to, pozvao je novinare na opuštajuću večeru po povratku u Zagreb. Također, najavio je povlačenje iz javnosti do ožujka, kako je to prakticirao i dosad nakon reprezentativnih akcija.

Komentara 37

AA
Aaron
19:28 14.12.2022.

Hrvatska je ispala u polufinalu. Kako vi neki možete tako loše komentirati Hrvatsku ekipu. Recite mi tko ovakve rezultate ostvaruje od velikih nacija? Ispasti u polufinalu nije sramota već veliki uspjeh. Imamo kontinuitet

CU
cuki
18:51 14.12.2022.

Idemo po trece mjesto u subotu

SK
skipper_
18:36 14.12.2022.

Daliću donesi nam u nedjelju broncu na doček da još jednom potvrdiš svoju apsolutnu nedostižnost što se uspjeha hrvatskog sporta tiče! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije