Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PIŠE BILD

Dani Olmo radi transfer karijere. Dinamu će na ovom poslu zaraditi bogatstvo i nove milijune

Bundesliga - RB Leipzig v VfL Wolfsburg
Annegret Hilse/REUTERS
26.04.2024.
u 12:15

Olmo ima otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura. Navodno ga želi nekoliko engleskih klubova, koji još nisu povukli konkretan potez, no prvi favorit za dovođenje je Barcelona.

Španjolski nogometaš Dani Olmo trebao bi u nadolazećem ljetnom prijelaznom roku napraviti transfer karijere. Španjolski Mundo Deportivo je objavio tekst pod naslovom 'Krenula je operacija Olmo. Situacija je već jako ozbiljna' u kojem govori o zanimanju Barcelone, a novu priču donio je njemački Bild.

GALERIJA Provjerite kako je bilo na Dinamovom pub kvizu u Bikersu

Bundesliga - RB Leipzig v VfL Wolfsburg
1/17

Olmo ima otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura. Navodno ga želi nekoliko engleskih klubova, koji još nisu povukli konkretan potez, no prvi favorit za dovođenje je Barcelona. Bild dodaje da su Olmovi zastupnici protekli tjedan održali tajni sastanak u katalonskoj prijestolnici, ali još uvijek nisu ništa konkretno dogovorili. 

VEZANI ČLANCI:

Ako je Olmova odštetna klauzula u Leipzigu 60 milijuna eura, dobit Nijemaca će iznositi 31 milijun eura u odnosu na ono što su gaplatili Dinamu. Dinamo bi trebao dobiti 20 posto od tog transfera, odnosno 6.2 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Bill Carson
Bill Carson
21:04 26.04.2024.

Mislio sam da i on ide u MC

NI
Nipos18
14:09 26.04.2024.

Može se tako kad redovito stiže mirovina od Tate....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije