HRVATSKA TENISAČICA

Darija Jurak osvojila četvrti turnir u parovima

Darija Jurak
Foto: Instagram
06.03.2017.
u 00:30

Meč je trajao sat i 16 minuta, a Dariji je ovo prvi naslov ove godine.

Zagrepčanka Darija Jurak (32) stigla je do četvrtog WTA naslova u karijeri, naravno u konkurenciji parova. Ona i njezina dvije godine starija partnerica Australka Anastasja Rodjonova (34) osvojile su turnir u Acapulcu nakon što su u dva lagana seta, sa 6:3, 6:2, pobijedile paragvajsko-kolumbijsku kombinaciju Cepede/Duque Marino. Meč je trajao sat i 16 minuta, a Dariji je ovo prvi naslov ove godine. No s Rodjonovom je već osvojila jedan turnir (Eastbourne 2016.).

Rodjonovoj je ovo 11. naslov. Naša najbolja tenisačica u konkurenciji parova ovim će trijumfom još malo napredovati na WTA listi. U ponedjeljak će biti 32. (+5), što je blizu njezina najboljeg plasmana – 27. mjesta.

U pojedinačnoj konkurenciji naslov je pripao Ukrajinki Curenko koja je sa 6:1, 7:5 pobijedila Francuskinju Kristinu Mladenović. U muškoj konkurenciji do kraja je iznenađujuće otišao Amerikanac Sam Querrey, 40. tenisač svijeta, koji je u finalu nadjačao Rafaela Nadala sa 6:3, 7:6 (3). 

>> Darija Jurak: Da, od parova se može živjeti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije