Dobar posao

David Silva produžio ugovor s Manchester Cityjem do 2017.

david silva
PA/Pixsell
17.09.2012.
u 18:20

– Jako sam sretan jer sam se nakon dvije provedene godine u Manchesteru u potpunosti uklopio i zadovoljan sam sa svim segmentima života

Madridski Real ovog je ljeta pokušao u svoje redove dovesti Davida Silvu, ali Manchester City nije želio ni čuti za prodaju jednog od svojih najboljih igrača. Štoviše, sada su ga uspjeli ugovorom vezati do 2017. godine, a Silva je preko službene stranice kluba prokomentirao potpisivanje novog ugovora.

– Jako sam sretan jer sam se nakon dvije provedene godine u Manchesteru u potpunosti uklopio i zadovoljan sam sa svim segmentima života. Stoga sam odlučio produljiti ugovor s klubom u kojem se osjećam kao kod kuće. Ne smijem zaboraviti ni navijače koji su mi uvijek davali podršku. Što se kluba tiče, rastemo iz godine u godinu, prošle sezone bili smo prvaci Engleske, a sada želimo ostaviti trag i u Ligi prvaka – rekao je Silva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije