Martin Erlić

Debitant u dresu vatrenih propustio bratovo vjenčanje: Zbog ovog sam se odricao

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija
Miroslav Lelas/PIXSELL
07.06.2022.
u 10:56

- Prvi put da igram na Poljudu, san je to svakog Dalmatinca. Nisam imao bolju priliku od ovog debija. Odlično sam se osjećao na terenu, s Vidom, Juranovićem, Modrićem i Brozovićem naprijed, sjajno su to pokrivali - rekao je Erlić

Hrvatska je protiv svjetskog prvaka Francuske u Ligi nacija odigrala 1:1, a junak vatrenih bio je Andrej Kramarić koji je i zabio:

- Šteta što nismo iskoristili energiju stadiona i pobijedili Francuze. Oni su najbolja reprezentacija svijeta, dečki su moćni, a vrijeme je bilo teško. Svaka čast igračima koji su izdržali svih 90 minuta, na kraju je to bod ko kuća - rekao je Kramarić pa se osvrnuo na novog protivnika Dansku:

- To je svjetska reprezentacija, organizirana momčad, motivirana jer igra protiv doprvaka svijeta, svi nas žele pobijediti. Neće biti lako.

Debi je protiv Francuza imao Martin Erlić:

- Prvi put da igram na Poljudu, san je to svakog Dalmatinca. Nisam imao bolju priliku od ovog debija. Odlično sam se osjećao na terenu, s Vidom, Juranovićem, Modrićem i Brozovićem naprijed, sjajno su to pokrivali - rekao je Erlić koji je zbog reprezentacije propustio bratovo vjenčanje.

- Radi ovog sam se odricao. Obitelj je bila na Poljudu, sretni su zbog mene.

Kapetan Luka Modrić odigrao je svoju 150. utakmicu za vatrene.

- Fenomenalan osjećaj, sretan sam i ponosan. Nisam očekivao tu brojku. Hvala publici na prekrasnoj podršci i transparentu, to je bilo za naježiti se - rekao je pa se osvrnuo na utakmicu:

- Bez obzira na rezultat, hvala Bogu da nismo izgubili, možemo biti zadovoljni igrom. Muška, kompaktna utakmica. Dečki koji su ušli unijeli su novu energiju, svježinu i agresivnost. Pokazali smo da možemo s Francuskom. 

>> Pogledajte poruku navijača u čast heroja Domovinskog rata

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije