Ni blizu Ćorluki

Dejan je skuplji čak i od Vidića

Dejan Lovren
Anto Magzan
11.01.2010.
u 10:00

Dinamov igrač, s obzirom na poziciju koju igra, spada među najunosnije transfere braniča. Skuplji je čak i od Manchesterova Nemanje Vidića.

S transferom od sedam milijuna eura, Dejan Lovren nadmašio je i jednoga od najboljih svjetskih stopera Nemanju Vidića. Njegov prvi transfer, kada je Vidić bio 23-godišnjak, iz Crvene zvezde u moskovski Spartak stajao je 5,6 milijuna eura. Kasnije su ga Rusi prodali Manchester Unitedu za 10,2 milijuna eura.

Chelseajev igrač Branislav Ivanović prodan je iz OFK Beograda u moskovski Lokomotiv za samo milijun eura, a Englezi su ga prije 2,5 godine kupili za čak 12 milijuna. Najskuplji branič s ovih prostora još dugo bit će Vedran Ćorluka koji je iz Dinama u Manchester City prešao za 13 milijuna eura.

Oproštaj sa suigračima

Dinamove igrače okupio je uoči priprema upravo Lovren, no teško je vjerovati da će se sutra u plavoj trenirci i on pojaviti pod maksimirskim jugom. Za druženje je izabrao kafić Jackie Brown, okupljalište zagrebačke zlatne mladeži.

 Bez djevojaka, uz šalu i bezalkoholna pića najtužniji su bili prijatelji Tomečak, Barbarić i Badelj, a Bišćan je - već naviknut na takva okupljanja – zakasnio.

– To što smo se našli na piću, ne mora značiti i da je oproštajno – napomenuo je slavljenik Lovren.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije