DOMAGOJ ANTOLIĆ:

Depresivan sam, teško je gledati momčad kako igra, a ja sam na terapiji

Domagoj Antolić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
02.05.2015.
u 13:30

– Antoliću je ozlijeđen diskus i zbog toga ga jako bole leđa, u slabinskom dijelu kralješnice – rekao je Dinamov liječnik dr. Hrvoje Šojat, otklonivši mogućnost operacije.

Jesenas je bio nezamjenjiv, igrao je dobro, na većini utakmica prvoga dijela sezone imao je i kapetansku vrpcu na ruci. A onda je, na zimskim pripremama, osjetio bol u leđima i do danas se više nije pojavio na travnjaku. Ni neće do kraja ove sezone, Domagoj Antolić (24) izgubio je cijelo proljeće zbog neugodnih bolova...

– Antoliću je ozlijeđen diskus i zbog toga ga jako bole leđa, u slabinskom dijelu kralješnice. Sljedeći tjedan trebali bismo napraviti dodatne pretrage, dva kontrolna pregleda, kako bi se točno utvrdilo o čemu je riječ – rekao nam je Dinamov liječnik dr. Hrvoje Šojat, otklonivši mogućnost operacije.

Antolić je, pak, već pomalo nervozan, ni u najgorim predviđanjima nije mogao pomisliti da će izgubiti polusezonu...

– Užasno se osjećam, teško mi je gledati suigrače kako treniraju, igraju utakmice i pobjeđuju, a ja svakodnevno moram na terapiju. Ponekad sam i depresivan, ali se nadam da će uskoro sve biti bolje. Najgore mi je to što još uvijek ne znam o čemu je riječ...

Možete li uopće trčati?

– Mogu, ali samo pravocrtno. Čim promijenim smjer, odmah osjetim bolove. Pri kraju zimskih priprema činilo se da bolovi prestaju, ali kad sam pokušao normalno trenirati, nisam mogao, bolovi su bili prejaki. Vjerujem da će se napokon otkriti što me muči, izgubio sam cijelo proljeće, previše je to vremena u igračkoj karijeri – kaže Antolić.

Osim nesretnog veznog igrača, plavi će danas u utakmici protiv Splita u Parku mladeži (19 sati) biti i bez Soudanija (kartoni) i ozlijeđenog Sigalija (mišić).

– To je predigra našem finalnom dvoboju u Hrvatskom kupu. Želimo pobjedu kako bismo nastavili niz, ali i poručili Splićanima da smo bolji – poručuje Zoran Mamić.

Osvrnuo se i na Angela Henriqueza, o kojem su se raspisali engleski mediji. Jeste li završili njegov transfer, može li vam ga Manchester United bilo kako uzeti?

– Sve je završeno još 1945. godine, ha-ha... A United bi mogao doći do njega plati li nam dvadesetak milijuna eura – zaključio je Mamić.

>>Antolić izgubljen do kraja sezone, nitko ne zna što se s njime događa!?

>>Henriquez se može vratiti u Manchester, samo neka plate 20 mil. eura

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije