ISPRAĆENI OVACIJAMA

Dinamo je spreman za Ligu prvaka! Jakirović ima luksuz kakvim se mogu pohvaliti tek rijetki

16.08.2024.
u 23:04

Osim kapitala od tri boda, Jakirović je uspio poštedjeti neke važne igrače, poput Theophilea, Pierrea-Gabriela i Pjace, Sučić je igrao samo pola sata, dok su primjerice Petković i Baturina – dojam je – štedjeli sami sebe

Ključne riječi

Komentara 13

FR
freeshooter
01:12 17.08.2024.

...je, naslov baš točno opisuje stanje, iz utakmice u utakmicu ekipa sve bolje izgleda... Jakir je baš posložio ekipu, izbalansirao sve pozicije, odradio pripreme da svi igraju kao lavovi pušteni sa lanca... za sada je to sve za visokih pet, toliko smo jaki i u rosteru da sa razlogom vjerujemo u te nove velike rezultate, pri tome je HNL siguran, mislim na Europu, stvarno smo opet spremni... pa time i samo jedno mogu reći, opet imamo atomski Dinamo... idemo dalje samo jako... ale, ale dinamo ale...

TA
tapiros77
23:44 16.08.2024.

Prošle sezone sam jako kritizirao Dinamo, pa sada moram biti pošten i reći da ovaj Dinamo izgleda kao iz najboljih Mamić dana! Oni na +28C u 22h i sitno u 80. minuti protiv Šibenika usklizavaju i pritišću a vode već 3:0 - to još nisam vidio!

TR
Trbonja7272
13:42 17.08.2024.

Pona vljam komentar s objašnjenjem: Nijedna utakmica nije nam priskrbila toliko štete kao prijateljska utakmica s Portuhalom: pomislili smo da se možemo nadigravati sa svakim; svi znamo kako je završilo. A moglo je biti bitno drugačije. Vratimo se Dinamu. Želim svu sreću. Hvala dragom Bogu ako se plasiraju u Ligu prvaka ALI... Nije to Milan koji se nakon kazne vraća u rekordnom roku u 1.ligu, Ljudi pa dajte se priberite! Pobijedili su dojučerašnjeg drugoligaša. Ta utakmica ništa ne znači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije