SVAKA ČAST

Dinamo još jednom usrećio djecu iz Ukrajine: Osiguralo im se hranu, smještaj...

GNK Dinamo
16.03.2022.
u 16:18

Plavi su stupili i u kontakt s bivšim trenerom Igorom Jovićevićem koji trenutno vodi ukrajinski klub SC Dnipro-1.

Dinamo i Zaklada Nema predaje ponovno su odlučili pomoći djeci iz nogometne akademije ukrajinskog Šahtara.

U Zagreb je stiglo tridesetak djece te su Dinamo i Zaklada ponovno osigurale smještaj i hranu u svojem klupskom hotelu 67. Djeci je organiziran odlazak u zagrebački Zoološki vrt kao i mogućnost treniranja na klupskim terenima.

- Ovim putem želimo zahvaliti i našim partnerima Adidas, Rost Šport, Metro, Intertekstil Stanić i Albidus d.o.o. (zastupnik za Curaprox) koji su također odlučili pomoći djeci i osigurali im razne potrepštine koje su im bile nužne - navode iz Dinama.

U utorak ujutro djeca su napustila hotel i zaputila se u splitski hotel Zagreb, gdje će biti smješteni do daljnjeg.

Plavi su stupili i u kontakt s bivšim trenerom Igorom Jovićevićem koji trenutno vodi ukrajinski klub SC Dnipro-1, te je u dogovoru s klubom odlučio donirati opremu za prvu pomoć i preživljavanje.

>>> Stanovnici Kijeva stoje u redovima i čekaju hranu

Komentara 2

Avatar Pastuh
Pastuh
20:47 16.03.2022.

Još se jednom pokazuje koji je najveći hrvatski klub. Dinamo svetinja

PE
Pendrek57
19:14 16.03.2022.

Hvala ti Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije