Uoči derbija

Dinamo odgovorio BBB-ima: 'To apsolutno nije točno!'

BBB-i sa sjevera
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
10.07.2015.
u 10:42

"Točno je da će svi biti na sjeveru, a na sastanku s policijom dogovoreno je da će oni osiguravati red i mir na sjeveru", zaključuju iz Dinama

Nedjeljni derbi između Dinama i Hajduka sve je bliži, a interes za taj susret ne jenjava. Ulaznice se prodaju jako dobro, na blagajnama je gužva, ali prodaja se ipak odvije bez većih problema. Iz kluba apeliraju da se navijači požure po ulaznice, a jučer se u redu čekalo više od sat vremena.

Ipak, BBB-i tvrde da postoje određeni problemi, oglasili su se priopćenjem u kojem se žale na tretman kluba. Navode da imaju informaciju da je u prodaju pušten manji broj ulaznica za sjever, da je klub odlučio smanjiti kapacitet tribine na koju se oni vraćaju. Isto tako, zabrinjava ih činjenica da će na istoj tribini biti i BBB-i bliski Upravi kluba, a osiguranje slabo, ali Dinamo tvrdi da problema neće biti.

"Vidjeli smo informaciju koju su BBB-i pustili u javnost, ali ona apsolutno nije točna. Razgovarali smo s ljudima koji rade na blagajni i ulaznice za sjevernu tribinu najnormalnije se prodaju. Jučer su se prodavale sve do 20 sati, a još uvijek ima ulaznica za tu tribinu", javili su nam iz Dinama i osvrnuli se na činjenicu da će dvije frakcije koje nisu u najboljim odnosima biti na istoj tribini.

"Točno je da će svi biti na sjeveru, a na sastanku s policijom dogovoreno je da će oni osiguravati red i mir na sjeveru", zaključuju iz Dinama.

>>'Uprava Dinama sabotira naš povratak na Maksimir i želi izazvati nerede'

Ključne riječi

Komentara 66

GI
gismund
11:15 10.07.2015.

huligane treba ograditi žicom da ne ugrožavaju normalne gledatelje! a na njihova "saopštenja" puna laži grohotom se smiju svi pravi dinamovi navijači!

DU
Deleted user
10:58 10.07.2015.

Najbolje ih smjestiti na jug, tamo će biti među svojima.

DI
dinamojavolim1
11:08 10.07.2015.

nije ih bilo 2 godine na utakmicama dinama i sad bi diktirali prodaju ulaznica?? najsmijesnije je to da su izjavili da ce dinamo biti kriv ako dode do nereda????!!!! krivi ce biti huligani

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije