NOVA SEZONA

Dinamo otvara protiv Rudeša, Hajduk odmah na neugodno gostovanje

Hajduk - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
12.06.2018.
u 16:20

Splićani će imati težak početak sezone, Hajduk već u 3. kolu mora na Rujevicu.

Konačno je poznat i raspored nove sezone HNL-a. Hrvatski prvoligaši prvo će kolo u novoj sezoni odraditi 28. srpnja, a tu nas već očekuje nekoliko zanimljivih ogleda, piše Goal.

Dinamo u obranu naslova prvaka kreće domaćim dvobojem s Rudešom, Hajduk odmah gostuje u Gradskom vrtu, dok će Rijeka na svojoj Rujevici dočekati novog prvoligaša - Goricu...

Splićani će imati težak početak sezone, Hajduk već u 3. kolu mora na Rujevicu, dok će se veliki derbi hrvatskog nogometa, dvoboj između Hajduka i Dinama odigrati u posljednjem devetom kolu. 

Dinamo i Rijeka sastat će se već u 6. kolu, a prvi međusobni ogled naša dva najkvalitetnija kluba odigrat će se u Maksimiru. 

Ključne riječi

Komentara 5

ČI
čikaga
16:36 12.06.2018.

Kako je smiješno konstatirano da Dinamo i Rijeka igraju već u šestom kolu, a u prvom krugu ima devet kola.

DU
Deleted user
22:09 12.06.2018.

Pa zar već jogurtaši kmeče....kmeeeeeeeeee Ne bute prvi hehehe

Avatar dzambo
dzambo
06:26 13.06.2018.

Ma samo da ovo prvenstvo ''konacno'' pocne I zavrsi bez ''Savjetnika'' I naravno I novca za koji nije platija porez….samo da vidimo kak Dinamovi igraci igraju za 100 Kuna.....jer vise im nece ni ostat...a niti imaju vise svoga novca….Savjetnik je ''vedrio I oblacio'' u Dinamu I vrijeme je da ''odmoriimo'' bez njegovog novca koji je zaradjen protu zakonito...I ak Dinamo bude prvi bez svega toga e onda ''svaka cast'' najbolji su….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije