Veliko natjecanje

Rakitić nakon SP-a napušta vatrene? 'Poslije Rusije ćemo popričati'

Ivan Rakitić Luka Modrić
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/6
12.06.2018.
u 10:40

Vedran Ćorluka (32) načet je ozljedama, kao i Mario Mandžukić (32), iako se ratnik neće predati dok god može stajati. A i Danijel Subašić, iako golman, već je napunio 33, u Kataru će imati 37...

Luka Modrić (32) već je razmišljao o tome. Ne zbog istrošenosti ili pomanjkanja motiva, nego zbog Mamićeva suđenja i neugodnosti koje mu je ono donijelo u domovini.

Vedran Ćorluka (32) načet je ozljedama, kao i Mario Mandžukić (32), iako se ratnik neće predati dok god će moći stajati. A i Danijel Subašić, iako golman, već je napunio 33, u Kataru će imati 37..., piše Goal.

Ivan Rakitić Luka Modrić
1/24

Ništa strašno, Hrvatska – na zavist mnogih u svijetu – proizvodi i školuje igrače kao na traci. Ali da će SP u Rusiji biti nekima posljednje svjetsko prvenstvo, pa čak i posljednje veliko natjecanje, sasvim je jasno.

Najavio je to čak i Ivan Rakitić koji je s 30 godina daleko od mirovine.

– Moglo bi mi ovo biti zadnje veliko natjecanje. U reprezentaciji sam 11 godina, želim vidjeti što će se dogoditi kako bih donio odluku – rekao je u intervjuu za Marcu.

– Ne znam hoću li nastaviti. Moja je želja uvijek bila maksimalna jer braniti boje svoje države jest maksimum i čini me ponosnim. Sjest ćemo i vidjeti što nakon Rusije – rekao je Ivan Rakitić.

>> Pogledajte Večernji pressing a Robertom Prosinečkim

Komentara 27

PR
prajdali100
11:03 12.06.2018.

Ovo Večernji.hr diže atmosferu u Reprezentaciji.Ma " bravo" Hrvatine.Sram vas bilo !

FI
Fisherman
11:18 12.06.2018.

Izbornik Dalic vas (VL) na zracnoj luci lijepo zamoli "samo pozitivno" a vi lešinari odma destruktivno o reprezentaciji. kako ste samo jadni.

ZL
Zlovato
11:05 12.06.2018.

Ovi VL,to jest, Jovanovićevi novinarčići uporno zadnjih nekoliko dana objavljuju negativne vijesti pa ćak i sastave repke koje dno od novinara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije