111. PROSLAVA

Dinamo pozvao navijače na proslavu rođendana: Evo kada se možete priključiti

Zagreb: Igrači GNK Dinamo družili se s najmlađim navijačima
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
21.04.2022.
u 09:13

"Pozivamo navijače da nam se pridruže 23. i 24. travnja u centru Zagreba na Europskom trgu gdje GNK Dinamo priprema cjelodnevni program za sve uzraste"

Na službenim stranicama Dinama osvanula je vijest da zagrebački klub slavi svoj 111. rođendan i tim povodom organizira proslavu, a kada Dinamo slavi, fešta se nekoliko dana. Naime, 23. i 24. travnja su već organizirani cjelodnevni programi, a onda i 26. travnja kada maksimirski klub slavi rođendan.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo 26. travnja slavi svoj 111. rođendan te povodom toga klub organizira "Dinamo fest" - proslavu rođendana i druženje s navijačima!

Pozivamo navijače da nam se pridruže 23. i 24. travnja u centru Zagreba na Europskom trgu gdje GNK Dinamo priprema cjelodnevni program za sve uzraste.

Na "Dinamo festu" očekuje vas bogati ugostiteljski program, sportski napuhanci, poligon nogometne škole, glazbeni program, nagradne igre, druženje s maskotom lavom Plavkom, dolazak igrača prve momčadi i još mnogo toga.

Detaljan program događaja bit će objavljen uskoro."

>> Najskuplji nogometaši današnjice:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
09:37 21.04.2022.

111?... kako?... od 1945. do 2022. je 111. godina???? ... ... nemojte se samo pozivati na to da ste vi ustvari sljednici Građanskog jer to niste!!!.... U lipnju 1945. su partizani ukinuli sve nogometne klubove u Zg, i HAŠK i Građanski i Conkordiu... a osnovali su nove klubove "dinamu" i nk Zagreb.... lažete gore od istočne "braće" ... dinama može u najboljem slučaju slaviti 77. rođendan

DU
Deleted user
17:49 21.04.2022.

Kad bi to bio klub osnovan 1911. godine, a naravno da nije, tad bi se zvao Građanski. Zna se dobro: N.K. Građanski je 1945. ukinut. N.K. Dinamo osnovan 9. lipnja 1945. kao nogometna sekcija Fiskulturnog društva Dinamo. Mogu oni sadd prilagođavati povijest svojim željama.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije