Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko će igrati?

Dinamo sutra ključnu utakmicu u Ligi prvaka, evo kako bi mogao izgledati početni sastav

Salzburg: Nogometaši Dinama odradili trening uoči sutrašnje utakmice protiv RB Salzburga
Luka Stanzl/PIXSELL
10.10.2022.
u 16:30

Dinamo će nastupiti u sustavu 3-5-2 ili u češće odabranoj varijanti 4-2-3-1, trener Čačić ima još malo vremena da posloži sastav.

Nakon dva uzastopna gostovanja u Ligi prvaka, hrvatski prvak Dinamo igra na Maksimiru ogled četvrtog kola protiv austrijskog Salzburga. 

Bikovi iz Mozartovog grada su slavili u prošlom kolu minimalnih 1:0 uz sumnjivi jedanaesterac te opravdano poništeni pogodak Josipa Drmić u završnici utakmice. 

Trener Ante Čačić sigurno u svojoj glavi ima nekoliko raznih kombinacija prvog sastava s kojim bi sutra od 21 sat mogao napasti Salzburg u potrazi za novim bodovima. Nedostajat će jedino Boško Šutalo i Luka Menalo, oporavio se Stefan Ristovski dok će stoposto spreman biti Josip Mišić, veznjak plavih bi mogao biti na pragu reprezentacije, više o tome OVDJE

14.09.2022., stadion San Siro, Milano - UEFA Liga prvaka, 2. kolo, skupina E, AC Milan - GNK Dinamo. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Ponovno bi formacija mogla biti 3-5-2 uz povratak makedonskog braniča u sastav, a glasila bi ovako:

Livaković - Ristovski, J. Šutalo, Perić - Špikić, Mišić, Ademi, Ivanušec, Ljubičić - Oršić, Petković. 

Spominje se i da će svoje mjesto od prve minute dobiti Martin Baturina, u tom slučaju bi vjerojatno nastupio na mjestu 'desetke' umjesto Ivanušeca. Petar Bočkaj će vjerojatno svoje minute čekati s klupe iako je upotrebljiv na više pozicija. 

05.10.2022., stadion Salzburg, Salzburg, Austrija - UEFA Liga prvaka, 3. kolo, skupina E, Red Bull Salzburg - GNK Dinamo. Martin Baturina. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Standings provided by Sofascore

>> Arijan Ademi danas će protiv Milana na San Siru ostvariti svoj stoti europski nastup za plave

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije