ANKETA MEĐU PLAVIMA

Dinamo svoje bivše igrače pitao koja im je najdraža utakmica. Evo odgovora Oršića, Olma, Sammira...

Europa Conference League - Round of 16 - Second Leg - PAOK v GNK Dinamo Zagreb
Foto: ALEXANDROS AVRAMIDIS/REUTERS
1/5
28.08.2024.
u 16:00

"Rekao bi da mi je najdraža bila protiv Arsenala doma kad smo dobili 2:1. Uf, teško je opisati te emocije koje su prisutne u tom trenutku", kaže Antolić

Zagrebački Dinamo na korak je od novog plasmana u glavni turnir Lige prvaka. Večeras će u gostima protiv Qarabaga braniti velikih 3-0 iz prve utakmice. Bio je to spektakularan okršaj u kojem su se šanse redale na obje strane, no Dinamo je jedini koristio svoje. Pjaca i dvaput Kulenović su bili strijelci u toj utakmici. Upravo zbog pružene predstave Azerbajdžanci su i dalje optimistični unatoč minusu od tri gola s kojim ulaze u uzvrat.

35 milijuna razloga su također motivacija da Qarabag pokuša dohvatiti taj zaostatak te igrači Dinama u ovu utakmicu ipak trebaju ući itekako fokusirani. Uoči utakmice anketirani su bivši igrači Dinama s pitanjem koja im je najdraža pobjeda u Dinamovom dresu.

"Tottenham. Jednostavno utakmica koja je obilježila moju karijeru. Pobjeda protiv velikog kluba velikog trenera. Iako je bila korona, navijači su došli poslije utakmica na stadion slaviti s nama. Nezaboravna večer", napisao je Mislav Oršić.

"Moj debi u Ligi prvaka protiv Atalante, pobjeda na punom Maksimiru 4:0. Neopisivo", tvrdi Dani Olmo.

"Domžale kući i u gostima, Villarreal i Malmö. Mislim da sam dao sve od sebe na tim utakmicama. I igrao sam najbolji nogomet", istaknuo je Sammir.

"Stvarno ih ima puno. Ima jedna u playoffu protiv Salzburga kad smo prošli u grupnu, a ja sam zabio u zadnjoj minuti. Također, tekma protiv Arsenala kad smo pobijedili na Maksimiru, a ja sam asistirao Pivariću. Tako je i to bila posebna utakmica jer sam prvi put igrao Ligu prvaka", napisao je Soudani.

"Rekao bi da mi je najdraža bila protiv Arsenala doma kad smo dobili 2:1. Uf, teško je opisati te emocije koje su prisutne u tom trenutku, pogotovo nakon utakmica kad sam išao kući na Ravnice gdje živim, a tamo gori pola kvarta, ne vidiš ništa od dima. Druga najdraža, rekao bih, bila je ulazak u LP protiv Salzburga. Ta je isto bila jako posebna", napisao je Filip Benković.

"Arsenal, kaj se tu nekaj mora obrazložiti? Veliki klub s ogromnom tradicijom, otvaranje Lige prvaka, Özil, Giroud, Walcott... mislim da vam je to dovoljno", jasan je Domagoj Antolić.

"Pobjeda 4:1 kod kuće protiv Fenerbahčea u Europskoj ligi. Bila je to moja prva europska utakmica i prva pobjeda", tvrdi Rrahmani.

"Villarreal i Ludogorec naravno. A zašto ne treba ni pisati", smara Ante Rukavina.

"Jedna od mojih najdražih utakmica je prva protiv Malmöa, zato što smo bili na korak od ulaska u Ligu prvaka nakon 11-12 godina, ujedno i za mene prva Liga prvaka i veliko klupsko natjecanje. Naravno da pratim sve, želim vam svu sreću protiv Qarabaga", napisao je Beqiraj.

"Za mene je to utakmica protiv Arsenala na Maksimiru. Mislim da smo odigrali fantastičnu utakmicu, atmosfera je bila nevjerojatna", istaknuo je Pinto.

"Arsenal. A mislim da nije teško zaključiti zašto. U toj utakmici smo svi djelovali kao jedan i naravno pobijedili kad nam za to nisu davali ni jedan posto šanse. Pobijediti tako veliki klub na početku Lige prvaka i nada koja je trajala neko vrijeme za prolazak dalje je neprocjenjiva", smatra Josip Pivarić.

 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije