LIGA PRVAKA

Dinamo u utorak otvara Ligu prvaka. Evo kako i kada možete doći do karata

Zagreb: Prodaja ulaznica za susret Dinama i Hajduka
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/2
11.09.2024.
u 22:40

Nema kupnje karata na tuđe ime, pa će se u Munchenu izvršiti dodatna provjera te navijači koji nemaju iste podatke na ulaznici i osobnoj karti, neće moći na stadion

Zagrebački Dinamo u utorak kreće u svoju europsku avanturu. Čeka ih pakao na startu novoformirane Lige prvaka koju će otvoriti kod minhenskog Bayerna

Što se tiče samih ulaznica, Dinamovi navijači mogu nabaviti nešto više od tri tisuće u periodu od četvrtka do subote. Ulaznica košta 30 eura, a za uspješnu kupnju ulaznica trebaju upisati ime, prezime, datum rođenja, OIB, adresu, broj telefona i email adresu. a raspored je slijedeći:

GALERIJA Pogledajte kako je Dinamo slavio pobjedu! Pjesma Bad Blue Boysa orila se Bakuom

Zagreb: Prodaja ulaznica za susret Dinama i Hajduka
1/45

NaravnČetvrtak, 12.09. od 11h – Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica
Petak, 13.09. od 11h – Prodaja za članove kluba (ako ostane ulaznica)
Subota 14.09. od 11h – Prodaja za sve navijače (ako ostane ulaznica)

Naravnoo, nema kupnje karata na tuđe ime, pa će se u Munchenu izvršiti dodatna provjera te navijači koji nemaju iste podatke na ulaznici i osobnoj karti, neće moći na stadion. Dinamo će prije putovanja u Munchen u petak na Maksimiru dočekati Hajduk.

VIDEO Kalinić o Gattusu: 'Lagano je digao ruke, zna da je to samo šuplja priča'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
07:41 12.09.2024.

umjesto da se veselimo pobjedamo mi cemo biti kanta za napucavanje..uglavnom nema promijene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije