RAZLOG ZA BRIGU

Dinamo uvjerljivo pobijedio norveškog prvoligaša, ali ozlijedio se Pivarić

Dinamo
GNK Dinamo
27.01.2015.
u 20:45

- Nažalost, ne mogu biti do kraja zadovoljan jer je Pivarić igru napustio zbog bolova - rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je u drugoj pripremnoj utakmici u Španjolskoj upisao uvjerljivu 4:0 pobjedu protiv norveškog Oddsa.

Modri su bili dominantni cijeli susret, a već su na odmor golovima Henriqueza i Fernandesa odnijeli prednost da bi u nastavku još jedan napadač, Hodžić, prvo lijepim udarcem glavom pogodio mrežu za 3:0 te na samom kraju i za konačnih 4:0.

- Jako sam zadovoljan igrom koju smo prikazali danas. Bili smo kompaktni u obrani, čvrsti u sredini i razigrani u napadu tako da sam stvarno zadovoljan. Posebno me veseli što smo u utakmici pokazali stvari koje smo radili na treningu; to je uvijek lijepo vidjeti – rekao je za službenu stranicu Dinama trener Zoran Mamić.

No problem u ovoj lijepo priči jest što se možda ozbiljnije ozlijedio Josip Pivarić.

- Nažalost, ne mogu biti do kraja zadovoljan jer je Pivarić igru napustio zbog bolova. Inače je plan bio da on ponovno odigra svih 90 minuta jer stvarno radi odlično i fizički to može odraditi, ali jednostavno nije mogao. Nadamo se samo da nije opet problem s metatarzalnom kosti koji ga je mučio prije i upravo zbog toga će odmah sutra ići na pregled - istaknuo je trener modrih.

>> Dinamo u prvoj pripremnoj utakmici remizirao s njemačkim drugoligašem

Komentara 6

DU
Deleted user
20:54 27.01.2015.

Volim te Dinamo.

SE
senior
22:47 27.01.2015.

SDP tajno priprema "skidanje glave" Mamić Zdravku i to na zahtjev ministra Bauka i drugih tovara ministara. Nije im bitno ni važno da li imaju neki razlog, važno im je da smire tovare uoči narednih parlamentarnih izbora. Mislim da će SDP i Milanović sa ovakvim linčem Mamića od istoga napraviti mučenika i da će ih to koštati narednih izbora. Doduše nebi me ništa čudilo jer SDP i Milanović sa tovarima ministrima ipak su izdanak i nasljednik komitetskog komunističkog odlučivanja. Drugovi bute popušili i parlamentarne izbore a Maminjo će vam zabiti nekoliko čavala u vaš politički lijes.

TO
Tonny96
21:40 27.01.2015.

Ima jedan problem u Dinamu.Poslje priprema par utakmica decki igraju akcije koje rade na treningu a poslje jednostavno to zaborave.Nadam se da se to promjenilo i da ce nastavit sa dobrim igrama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije