Slovenski mediji tvrde

Dinamo već sprema zamjenu za Livakovića: Kandidat je vratar ljubljanske Olimpije

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
17.07.2023.
u 15:00

Ivan Nevistić prošle je sezone malo branio i upitno je u kakvoj je formi, a Slovenci pišu kako bi umjesto napadača, Dinamo mogao iz njihove lige odvesti vratara

Velika vijest prošlog vikenda je vjerojatni odlazak Dominika Livakovića u Fenerbahče. Talijanski transfer insajder Fabrizio Romano objavio je u subotu da je Dinamov vratar već dogovorio osobne uvjete s turskim velikanom, a u nedjelju je pisao i o dogovoru među klubovima. Odšteta bi trebala dosezati 10 milijuna eura.

Fenerbahče se ovoga ljeta dalo u kupovinu. Prije Livakovića već su doveli Dušana Tadića i Edina Džeku. Dinamo s druge strane nije bio toliko aktivan po pitanju ulaznih transfera, no sada će se otvoriti mjesto na golu.

GALERIJA Dinamo obranio naslov Superkupa: Baturina zabio odlučujući pogodak

Zagreb: Dinamo i Hajduk bore se za prvi trofej u sezoni u susretu SuperSport Superkupa
1/18

Ivan Nevistić prošle je sezone malo branio i upitno je u kakvoj je formi. S one strane hrvatsko-slovenske granice pišu kako bi ljubljanska Olimpija mogla ponuditi pravo rješenje za hrvatskog prvaka.

Portal Nogomania navodi da bi vratar Olimpije Matevž Vidovšek (23) mogao biti upravo ono što plavima treba. Prošle je sezone nastupio u 36 utakmica, a navodno je zainteresirana i Crvena zvezda. Dodaju i kako još uvijek nema konkretnih poteza i ponuda, no navode kako je dobar trenutak za transfer Vidovšeka.

VEZANI ČLANCI:

Do prijelaznog roka još je mjesec i pol dana, a slovenskom klubu se ne žuri. Vratar je s njima ugovorno vezan do 2025. godine. Na Transfermarktu stoji cijena od 1.2 milijuna eura.

VIDEO Gotovo je! Dinamo je prodao Dominika Livakovića u turskog velikana

Komentara 4

EJ
ejStef
15:51 17.07.2023.

Zar stvarno? Uzet će nekog tko je lošiji od Nevistića? To bi bilo slično ovoj novo-staroj upravi i Šimiću...

Avatar mrIvan
mrIvan
15:30 17.07.2023.

A što ćemo s Hajdukom koji je toliko nesposoban igrački, stručno, upravljački da već najmanje 7-8 godina sam sebe sabotira? Što ćemo s trenerom koji ne zna uzeti ponuđeno kada nitko nije u formi, što ćemo s predsjednikom koji valja takve ludorije a svi u to vjeruju? Što ćemo s parama koje se troše na četvrto- i treće-ligaške igrače koji ni u svojim matičnim državama ne mogu više dobiti ugovor?

RE
RedTree
15:15 17.07.2023.

Što ćemo s zadnjom utakmicom s Livakovićem, gdje hvata protivničkog igrača za vrat izgleda i još sudjelovao u nekim duelima!? Sad se ne čuje kako to treba biti sankcionirano, kako je to sramota za reprezentaciju, razne komisije itd. I je li Hajduku poništen čisti gol izgleda, kad se Livaković nespretno zabija u Mlakara i ispada mu lopta i ovaj postiže gol!? Na jednom portalu izbrojano da je bilo duela koji su bili 50-50 posto devet izgleda, od toga osam čak dosuđeno u korist Dinama izgleda. I kako je sudac s cca 35 metara vidio možda prekršaj na Ivanušecu!? I je li ovom sucu možda jednom Bjelica sve sasuo u lice i prošao lišo!? Teatar apsurda da za prvi prigovor ići s dva žuta odmah, po toj praksi svako kolo bi imali par isključenih trenera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije