GDJE ĆE KULENOVIĆ?

Dinamov napadač odigrao je utakmicu života, a uskoro bi mogao promijeniti reprezentaciju

Europa Conference League - Play-Off - Second Leg - GNK Dinamo Zagreb v Real Betis
Foto: Antonio Bronic/REUTERS
1/2
21.08.2024.
u 14:30

Zaziva se poziv izbornika Zlatka Dalića u reprezentaciju. Ipak, iako je rođen u Zagrebu, njegov otac Almin je rodom iz Bihaća, što znači da Sandro ima pravo na izbor, BiH ili Hrvatska

Sandro Kulenović konačno je proigrao u Dinamu. Iako je ušao u igru kao rezerva i odigrao pola sata, bilo mu je dovoljno vremena za zabiti dva pogotka Qarabagu u uvjerljivoj pobjedi 3-0 u prvoj utakmici play-offa za Ligu prvaka. Tako je Dinamo došao na korak od plasmana u najviši rang europskog i svjetskog nogometa.

Kulenović je zabio pet golova u četiri odigrane utakmice, tako nešto nije mu uspjelo čak ni u Lokomotivi. Igrao je za hrvatsku U-21 reprezentaciju 2021. godine, a sad navijači zazivaju poziv izbornika Hrvatske Zlatka Dalića što se dosad još nije dogodilo.

Ipak, u toj priči postoji jedan problem. Iako je rođen u Zagrebu, njegov otac Almin je rodom iz Bihaća, što znači da Sandro ima pravo na izbor, BiH ili Hrvatska.

Za dva tjedna su prve utakmice četvrtog izdanja Lige nacijaSportske.ba pišu da je Kulenović na radaru BiH reprezentacije, međutim, poziv izbornika Sergeja Barbareza još nije dobio, pa samim time ga neće biti na predstojećoj reprezentativnoj turneji.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Castro
Castro
15:46 21.08.2024.

Ne kazem da je mali iz Karlsruhe koji je pozvan sada losiji od njega ali nije ni bolji...igra drugu Njemacku ligu, Sandro stalno zabija za Dinamo!!! Mozda Sandro nije dovoljno ponizan.

Avatar CUBE
CUBE
14:40 21.08.2024.

Stvarno težak izbor, a da baca novčić u zrak stavi ruke u džep i ako padne na pod igra za Hrvatsku ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije