DINAMOVO DIJETE

Kulenović: Ovo je san snova. Želimo himnu Lige prvaka na Maksimiru

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/116
20.08.2024.
u 23:35

"Ne mislim da je gotovo. Pokazali su koliko su dobra ekipa. Definitivno idemo sa samopuzdanje , ali nikako ih ne smijemo olako shvatili. Imali su dosta prilika u prvom poluvremena, moramo ići s puno respekta", rekao je Marko Pjaca

U prvoj utakmici završnog pretkola nogometne Lige prvaka zagrebački Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao azerbajdžanski Qarabag sa 3-0 (1-0). Strijelci za Dinamo bili su Marko Pjaca (29) i Sandro Kulenović (75, 80). Veliku pobjedu komentirao je Sandro Kulenović.
"Napravili smo što smo htjeli, idemo s prednošću u Azerbajdžan. Dobra utakmica, imali smo prilike da zabijemo i još koji gol, ali treba biti zahvalan i na ova tri. Sjajna publika, dizali su nas cijelu utakmicu, ali trebamo se koncentrirati na prvenstvo i na uzvrat", rekao je Sandro Kulenović, dvostruki strijelac večerašnjeg susreta.

GALERIJA Dinamo srušio siloviti Qarabag i stoji na pragu Lige prvaka. Kulenović je heroj večeri!

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
1/116

"Čudesan osjećaj pogotovo jer sam dečko koji se ovdje rodio i prošao sam Dinamovu školu. Ovo je san snova. Ali imamo prvo Goricu pa uzvrat i onda idemo ispuniti najveći san, da se himna Lige prvaka ori na Maksimiru", dodaje napadač plavih.

"Svi znamo o kakvom se igraču radi, izvanserijskom, s razlogom nosi broj deset koji je u Dinamu izrazito težak. To je dečko koji se rađa jednom u ne znam koliko godina, vrhunski talent. Ja mu se zahvaljujem na asistenciji", kazao je o Martinu Baturini koji je bio zaslužan za izgradnju pogodaka i odigrao fantastičnu utakmicu.

"Dobra utakmica, dobar rezultat. Kad su se otvorili, moglo je biti i više. Nećemo se žaliti, to je dobar rezultat, idemo s velikim samopouzdanjem u Baku. Prvi pogodak u službenoj utakmici od povratka na Maksimiru? Velika sreća, olakšanje, jako mi je drago, ponajviše zbog momčadi. Drago mi je da sam to ostvario na Maksimiru u prvoj europskoj utakmici sezone", rekao je Marko Pjaca, strijelac prvog pogotka.

"Ne mislim da je gotovo. Pokazali su koliko su dobra ekipa. Definitivno idemo sa samopouzdanje , ali nikako ih ne smijemo olako shvatili. Imali su dosta prilika u prvom poluvremena, moramo ići s puno respekta", dodao je o uzvratu.

Svoje dojmove je podijelio Petar Sučić. "Pohvale dečkima za zalaganje, trud i igru večeras. Znali smo da su težak protivnik i da će se doći nadigravati. Naš je plan ostvaren, stekli smo veliku prednost, ali znamo da ništa nije gotovo. Znamo od prošle godine da nas tamo čeka teška utakmica. Ići ćemo igrati i izboriti Ligu prvaka."

Red je došao i na Martina Baturinu. "Lijepa pobjeda, sjajna atmosfera, moglo je možda i bolje u nekim trenucima, ali sve u svemu jako dobro. Zašto nisam zabio na asistenciju Kulenovića? Žao mi je, mislio sam da sam sve napravio kako treba. Nekad uđe, nekad neće u gol. Imamo iskustva za uzvratima, nekad smo i ispadali. Zato mi je žao tih šansi", rekla je mlada zvijezda Dinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije