NEVJEROJATAN PORAZ

Dinamov protivnik iz Lige prvaka doživio povijesni debakl pred svojim navijačima!

Europa Conference League - Play-Off - Second Leg - Slovan Bratislava v SK Sturm Graz
RADOVAN STOKLASA/REUTERS
01.09.2024.
u 18:10

Dinamo i Slovan Bratislava zaigrat će u Ligi prvaka 5. studenog u Slovačkoj. Inače, Slovan je momčad s najmanjom vrijednosti kadra u ovosezonskoj Ligi prvaka, tek nešto malo više od 21 milijuna eura

Četiri dana nakon što su izborili Ligu prvaka u kojoj su izvučeni s hrvatskim prvakom Dinamom, nogometaši Slovan Bratislave doživjeli su šokantni poraz u šestom kolu slovačkog prvenstva.

Pred vlastitmi navijačima Žilina ih je doslovno demolirala rezultatom 5:0 i stigla na drugo mjesto ljestvice te sada broji samo bod manje od sastava iz Bratislave.

Lošu nedjelju Slovana najavio je Adrian Kaprálik, koji je doveo Žilinu u vodstvo u 32. minuti, da bi Timotej Granica devet minuta kasnije udvostručio prednost.

Umjesto povratka u život, u drugom poluvremenu uslijedio je potop. David Duriš (58.) zabio je za 3:0, da bi Mario Sauer dvama pogocima (82. i 90.) uništio domaćine. Sauer je ušao tek u 81. minuti susreta i zapečatio poraz Slovana.

VEZANI ČLANCI:

Za Slovan je nastupio i bivši dinamovac Marko Tolić, koji je ušao s klupe početkom drugog dijela. U kvalifikacijama za LP Tolić je zabio dva gola Midtjyllandu i odveo Slovan u elitno natjecanje, no za vikend je ostao "sterilan".

Dinamo i Slovan Bratislava zaigrat će u Ligi prvaka 5. studenog u Slovačkoj. Inače, Slovan je momčad s najmanjom vrijednosti kadra u ovosezonskoj Ligi prvaka, tek nešto malo više od 21 milijuna eura.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije