CELTIC DOMINIRA

Dinamov protivnik je u nevjerojatnoj formi! Ovako opasni nisu bili u proteklih sto godina

Scottish Premiership - Celtic v Rangers
Foto: Jason Cairnduff/REUTERS
1/3
14.09.2024.
u 18:30

Celtic dobro prati Aberdeen koji je također na savršenom učinku od 15 bodova, ali za razliku od kluba iz Glasgowa imaju 10 zabijenih i 3 primljena gola

Nogometaši Celtica su u petom kolu škotskog Premiershipa upisali i petu pobjedu, na domaćem terenu su s 2-0 bili bolji od Heartsa. Vrlo teško je Celtic slomio subotnjeg suparnika koji nakon pet utakmica ima samo jedan bod. 

Prvi pogodak na ogledu postigao je 21-godišnji belgijski igrač Arne Engels koji je u 52. minuti realizirao jedanaesterac za 1-0. Minimalno vodstvo Celtic je imao do 89. minute kada je McCowan zabio za konačnih 2-0. Celtic uz savršenih pet pobjeda ima i razliku pogodaka 14-0. Celtic će u Ligi prvaka gostovati u Zagrebu kod Dinama 10. prosinca.

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

Scottish Premiership - Celtic v Rangers
1/6

Ovom je pobjedom Celtic izjednačio nevjerojatan rekord iz davne sezone 1906/07. godine kada je posljednji puta uspio otvoriti sezonu s pet pobjeda u nizu i niti jednim primljenim pogotkom. Dakako, ima još puno do njihovog gostovanja na Maksimiru, no ovakva forma škotskog kluba najavljuje težak posao za zagrebačke dečke.

Celtic dobro prati Aberdeen koji je također na savršenom učinku od 15 bodova. U ovom kolu Aberdeen je kao domaćin svladao Motherwell 2-1. Senegalac Gueye je postigao oba pogotka za Aberdeen za koji je, do 69. minute, igrao hrvatski nogometaš Ante Palaversa.

VIDEO Poslije bolnog poraza na Maksimiru mogu biti zabrinuti. To što su pokazali je premalo

Komentara 1

FR
FraneTente1861
19:04 15.09.2024.

Celtic igra fenomenalno.Igraju s velikom brzinom.Napadac Japanac Kyogo je fantastican.Bojim se da Celtic ce dati Dinamu 3 ili 4 komada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije