Poraz Lyona

Dinamov prvi suparnik u LP-u kod kuće izgubio od Bordeauxa

Lyon
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.09.2016.
u 19:36

Bordeauxa je pobijedio Lyon sa 3:1 na stadionu na kojem će u srijedu, 14. rujna, gostovati zagrebački Dinamo u 1. kolu skupine H Lige prvaka

Nogometaši Bordeauxa svladali su kao gosti Lyon sa 3:1 na stadionu na kojem će u srijedu, 14. rujna, gostovati zagrebački Dinamo u 1. kolu skupine H Lige prvaka. 

Francuski doprvak je pogtokom Kalulua došao do vodstva već u 2. minuti, ali su gosti preokretom u drugom poluvremenu došli do pobjede.

Bordeaux je do odmora uspio izjednačiti pogotkom Malcoma u 33. minuti. U 67. minuti domaći veznjak Gonalons zaradio je crveni karton, a Bordeaux je iskoristio brojčanu prednost.

Francuz hrvatskog porijekla Gregory Sertic bio je strijelac vodećeg pogotka za goste u 71. minuti, a Menez je u 90. minuti potvrdio pobjedu Bordeauxa koji je u četiri kola uspio osvojiti devet bodova i nalazi se na vrhu ljestvice.

Po sedam bodova i utakmicu manje imaju Monaco, Guingamp i Nica, a PSG je osvojio sedam bodova iz četiri utakmice. Lyon je na šestom mjestu sa šest bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije