NOVA POBJEDA

Dinamov slovački protivnik ponovo zasjeo na vrh ljestvice. Pokazali su da ih se ne može otpisati

Europa Conference League - Play-Off - Second Leg - Slovan Bratislava v SK Sturm Graz
Foto: RADOVAN STOKLASA/REUTERS
1/3
15.09.2024.
u 02:00

Dinamo će gostovati kod Slovana u Bratislavi 5. studenoga, a dobar rezultat u toj utakmici mogao bi biti ključan za sveukupan uspjeh plavih u ovosezonskom formatu Lige prvaka

Nogometaši Slovana iz Bratislave, jedni od suparnika zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, pobijedili su u sedmom kolu slovačkog prvenstva DAC 1904 u gostima s 2-1. Svi su pogoci postignuti u drugom poluvremenu, a domaćin je poveo nakon što je vlastitu mrežu pogodio Gruzijac Kashia.

Osam minuta kasnije Slovan je izjednačio pogotkom Armenca Barsegjana, a isti je igrač donio slovačkom prvaku tri boda. U 89. minuti je realizirao jedanaesterac za konačnih 2-1. U 101. minuti DAC 1904 je imao savršenu priliku za osvajanje boda.

Trusa je namjestio loptu na bijelu točku, ali je prebacio vrata. Hrvatski nogometaš Marko Tolić do 90. minute je igrao za Slovan koji je vodeći na ljestvici s 15 bodova, dok druga Žilina ima bod manje. Dinamo će gostovati kod Slovana u Bratislavi 5. studenoga.

VIDEO Poslije bolnog poraza na Maksimiru mogu biti zabrinuti. To što su pokazali je premalo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije