LP PRED VRATIMA

Dinamov veliki tjedan od 17 milijuna eura

'22.08.2012., stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. utakmica doigravanja za ulazak u skupinu Lige prvaka, GNK Dinamo - NK Maribor. Ante Cacic,Sammir Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
26.08.2012.
u 11:00

Ante Čačić najjeftiniji je trener koji bi donio Ligu prvaka. Radi za 10.000 eura mjesečno, a Jurčić je imao dvostruko više

Kakav ludi tjedan dolazi za Dinamo i Antu Čačića! Zasad miriše neodoljivo, opojno i bajkovito, a začas se može pretvoriti u noćnu moru, toliko groznu da bismo \"svetoga Antu\" već sljedećeg vikenda mogli gledati u grčevitoj borbi za ostanak.

No, ostavimo po strani crne scenarije i okrenimo se Dinamovu tjednu velike nade, u kojemu bi maksimirski klub mogao zaraditi toliko da bi si mogao priuštiti \"tri Klasnića\" i lagodan život najmanje sljedećih godinu dana. Na stolu je, naime, ni manje, ni više nego 17,1 milijuna eura, za koliko bi plavi mogli biti bogatiji do kraja sljedećega tjedna.

Dio toga kolača već su zaradili, to je onih četiri milijuna eura od prodaje Badelja u HSV te 2,1 milijun od plasmana u 4. pretkolo Lige prvaka.

Na čekanju je još 11,1 milijun: 8,6 od plasmana u grupnu fazu Lige prvaka, te ono što je u zraku dva mjeseca – 2,5 milijuna eura od transfera Luke Modrića u Real Madrid.

Zato je Mamiću toliko stalo da Luka potpiše...

S tih 17 milijuna eura Dinamo ne bi imao potrebu nikoga prodavati, a do zime bi se mogla napraviti dobra i temeljita shopping-strategija za kupnju u kojoj, kako kaže Mamić, ne bi smjelo biti pogreške za treći uzastopni ulazak u Ligu prvaka, što nikada nije uspjelo niti jednome klubu s ovih prostora.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 19

KL
klint
11:14 26.08.2012.

Dasoviću,pijanduro okani se svetinje.

MA
matildica
11:19 26.08.2012.

čačič je lemitirani trener s lemitiranom ekipom hebe mi se koliko če dinamo zaraditi dali su dinamo i ekipa svrha sami sebi ili če nešto u obliku rezultata napraviti i za svoje navijačepraviti i za svoje navijače

SE
serđo
11:06 26.08.2012.

dasoviću, nijedan klub "s ovih prostora nijednom nije ušao ni dva put zaredom u lp osim građanskog, stoga ne znam čime stavljanje u istu rečenicu građanskog i bilo koga drugog "s ovih prostora", općio ti taj prostor s biloškim roditeljem ženskog "pola".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije