U ČETVRTAK NA MAKSIMIRU

Dinamovci čekaju Celtic: Želimo se pobjedom protiv velikana oprostiti od Europe

Angelo Henriquez
Sanjin Strukic/Pixsell
09.12.2014.
u 13:14

- Europska pobjeda je uvijek točno to – europska pobjeda i osim što nosi bodove i koeficijent tu je uvijek je prestiž. Uostalom, mislim da svaki nogometaš na svijetu mašta o igranju europskih natjecanja i pobjedama; posebno protiv velikana kao što je Celtic – rekao je Angelo Henriquez

Modre u četvrtak čeka posljednja utakmica Europske lige protiv Celtica. Dinamovci su izgubili mogućnost plasmana u idući krug natjecanja, no žele se pobjedom oprostiti od Europe.

- Europska pobjeda je uvijek točno to – europska pobjeda i osim što nosi bodove i koeficijent tu je uvijek je prestiž. Uostalom, mislim da svaki nogometaš na svijetu mašta o igranju europskih natjecanja i pobjedama; posebno protiv velikana kao što je Celtic – rekao je Angelo Henriquez uoči utakmice.

- Naravno da je važna i da ćemo dati sve od sebe da dobijemo. Svaka europska utakmica je svečanost i tako se pripremamo za Celtic. Želimo dobiti utakmicu prije svega jer želimo imati šest bodova i pobjedom zaključiti europsku sezonu. Naravno, pobjeda je bitna i zbog koeficijenta tako da itekako imamo motiva i nadamo se da će nam navijači doći pomoći - smatra Arijan Ademi.

Slično razmišlja i napadač Angelo Henriquez koji je također bio strijelac u pobjedi protiv Rijeke.

- Mislim da smo igrom i pobjedom protiv Rijeke navijačima ispisali najbolju moguću pozivnicu. Mislim da svaki nogometaš na svijetu mašta o igranju europskih natjecanja i pobjedama; posebno protiv velikana kao što je Celtic. Jedva čekamo utakmicu i vjerujemo da ćemo nastaviti s dobrim igrama koje smo pokazali protiv Istre i Rijeke te upisati novi dobar rezultat - rekao je Henriquez.

>> Privatizacija Dinama: Najizglednije je da će klub preuzeti imućni članovi na čelu sa Zdravkom Mamićem

>> Kapetan Antolić: Navijači, vratite se, 
Škoti će proći kao Rijeka

Komentara 7

JT
jtpm
17:31 09.12.2014.

Henriquez ,Fernades. Soudani i Taravel zadrzati a sve ostale strance rasprodati.

LE
ledledeni
16:19 09.12.2014.

Ajmo modri, zreli ste za još jednu porciju .ebo vas Mamić koji vas placa....

Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
13:38 09.12.2014.

Dinamovci i njihovi navijači potišteno i posramljeno čekaju Celtic jer to je ona ekipa protiv koje je siloviti NK Maribor osigurao Ligu Prvaka i u srijedu igra utalmicu za europsko prolječe a GNK Dinamo je tradicionalno vanka, bez šansi i igra samo za kladitelje i balkanske prijatelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije