DAVISOV KUP

Đoković slavio protiv Simona i izjednačio na 1-1

Novak Đoković
Reuters
03.12.2010.
u 17:17

Francuska reprezentacija stigla je do prvog boda u finalu Davisova kupa protiv Srbije u Beogradu.

U drugom meču finala Davisova kupa Novak Đoković pobijedio je Gillesa Simona 6:1, 6:1, 7:5 te su nakon prvog dana Srbija i Francuska izjednačene 1-1.

Gostujući tenisač Gael Monfils (12. na ATP listi) u prvom je dvoboju bez većih problema svladao Srbina Janka Tipsarevića (49.) – 6:1, 7:6 (4), 6:0. Bio je to njihov peti međusobni susret i treća pobjeda Monfilsa.

– Dobro sam ušao u meč, osjetio sam da je suparnik nervozan. U drugom setu malo sam se opustio, no uspio sam ostati dovoljno čvrst u tie-breaku, da bih u posljednjem setu odigrao odlično – rekao je Monfils nakon velike pobjede.

Goran Ivanišević plasirao se u polufinale Masters ATP Champions Toura koji se ovog tjedna igra u londonskom Royal Albert Hallu, najveći hrvatski tenisač u četvrtfinalu je pobijedio Britanca Grega Rusedskog – 7:6 (6), 7:6 (6).

Komentara 3

ZD
Zoran-Düsseldorf
19:20 03.12.2010.

Prvi stenci se bacaju u vodu,nista to nije ....

ZD
Zoran-Düsseldorf
16:49 05.12.2010.

Moj komentar od juce da se prvi stenci bacaju u vodu je tacan,ali ne na ovu sliku od Djokovica,koju je redakcija promenula,vec na sliku i naslov od jucer,gde je bila slika od Monfilsa,gde je bio naslov da je Francuska povelaFrancuska povela 1-0 protiv Srbije,u finalu Devis kupa.

ZD
Zoran-Düsseldorf
18:13 05.12.2010.

Troicki je doneo taj treci bod,i Salatara ostaje u Begisu,cestitam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije