IGRAČ MANJE

Djouahra napustio Rijeku: Najavljivan kao veliko pojačanje, otišao u španjolsku drugu ligu

Istra i Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
31.08.2023.
u 16:00

Nais Djouahra je u Rijeku došao uoči početka prošle sezone, u jednom od najvećih ulaznih transfera u povijesti kluba. Iza sebe je u Rijeci ostavio 28 službenih nastupa, tri pogotka i tek jednu asistenciju

Hrvatski nogometni prvoligaš Rijeka potvrdio je na svojim društvenim mrežama kako je Rujevicu napustio 23-godišnji francuski igrač Nais Djouahra.

Ovaj krilni napadač sezonu će odraditi na posudbi u španjolskom drugoligašu Leganesu koji će nakon toga imati pravo otkupa njegovog ugovora. Djouahri je to povratak u Španjolsku budući je cijelu profesionalnu karijeru proveo u toj zemlji. Igrao je za prvu i drugu momčad Real Sociedada te na posudbi u Mirandesu.

GALERIJA Jakirovićev Dinamo na Maksimiru porazio Rijeku

Istra i Rijeka sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/50

U Rijeku je došao uoči početka prošle sezone, u jednom od najvećih ulaznih transfera u povijesti kluba. Premda je bio najavljen kao veliko pojačanje iza sebe je u Rijeci ostavio 28 službenih nastupa, tri pogotka i tek jednu asistenciju.

VEZANI ČLANCI:

Rijeka na startu nove prvenstvene sezone ima tri pobjede i dva poraza u pet utakmica te se nalazi na trećem mjestu prvoligaške ljestvice. Još uvijek je u borbi za plasman u grupnu fazu Konferencijske lige.

VIDEO Tučnjava na utakmici NK Libertas - NK Međimurec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije