Ivan Klasnić

''Dogovorio sam se sa Slavenom da me zasad ne zove''

'Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic in action Photo: Press Association/Pixsell'
'Nick PottsPress Association/Pixs'
27.05.2010.
u 10:04

Javio se veselim, gotovo dječačkim glasom, iako je u siječnju napunio 30 godina. No, Ivan Klasnić još je jednom proteklih dana obavio kontrolu svojih bubrega i sve je u najboljem redu, sad su već tri godine iza njega nakon transplantacije.

Dobre je volje jer je i na godišnjem odmoru, uhvatili smo ga u šetnji s kćeri Fabienne Coleen s kojom Ivan razgovara hrvatski.

Pratio je kako Hrvatska igra protiv Austrije, Walesa i Estonije. Pogotovo je bila "čudna" na jučerašnjem gostovanju, kada među 16 igrača Slaven Bilić nije imao niti jednog jedinog napadača. A Klasnić je zdrav i slobodan.

– S izbornikom sam se čuo prije slanja poziva i dogovorili smo se da me neće zvati za ove svibanjske akcije, da ću ići na kontrolu – objasnio je Ivan zašto nije bio na popisu.

No, možda ga je Bilić mogao pozvati naknadno kad je ostao bez svih napadača, kad se nekima nije išlo u Estoniju.

– A ne, to ne bi bilo dobro. Već gotovo dva tjedna ne treniram i da me sad pozvao, bojim se da bih završio u "kanalu" od nemoći – iskren je Ivan.

Naš reprezentativac još ne zna kamo će najesen. Posudba Boltonu je istekla, igrač je Nantesa, kojemu je skupo plaćati ga za igranje u drugoj ligi.

– Ni sam još ne znam, prvo se Bolton mora odlučiti hoće li otkupiti moj ugovor.

Igrali ste nedavno za St. Pauli u revijalnoj utakmici, zabili tri gola. Taj je klub ušao u Bundesligu, možda biste se mogli vratiti?

– Ta je utakmica bila čista zafrkancija. St. Pauli je moj bivši klub i rekao sam da ću se jednog dana vratiti. Samo, taj dan još nije došao.

I Ivanu je žao što Hrvatske nema na SP-u, gledat će što se događa u JAR-u:

– Ne bih želio da naslov osvoji netko od favorita, to je već postalo dosadno, neka bude neko iznenađenje, neka ga osvoji, primjerice, Bjelokosna Obala, Kamerun, Gana..., neka afrička momčad.

Nije nemoguć ni Ivanov povratak u Bundesligu

Klasnić je u Boltonu odigrao 32 utakmice i osam puta bio strijelac. Karijeru je počeo u St. Pauliju za koji je odigrao 95 utakmica i postigao 26 golova. Najučinkovitiji bio je u Werderu, za bremenski je klub zabio 49 golova, bio je odličan u paru s Kloseom i tada je vrijedio 12 milijuna eura.

Zbog nekorektnog odnosa Werdera kad se razbolio, otišao je u Nantes, za koji je odigrao 16 utakmica (dva gola). Možda se vrati u Njemačku jer je zanimljiv Hoffenheimu i Mainzu.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
11:42 27.05.2010.

Klasnić: \"Sa Slavenom sam se dogovorio da me sad ne zove jer sa ženom intenzivnon tražimo po Boltonu i Hamburgu Panasonic plasma TV Delux Perfect Sharp View od 150 centimetara diagonale. Za tri tjedna počinje SP i one najbolje želimoo cijela familija vidjeti izbliza i u 600 herc tehnologiji\"

JA
jadre
11:50 27.05.2010.

27.05.2010. u 11:42h JanezSP2010 je napisao/la ...ej janez --- taj si TV, ti koristio kod gledanja skijaških kupova pa ga preporučaš...

VA
Vatrenko
11:32 27.05.2010.

hoffenheim bi bila idealna stanica! Puno mladih igraca a sa simunicem bi bio gazda na terenu. stim da pola momcadi moze pricati na hrvatskom jeziku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije